HomeHL-SportsΣε λιγότερο από τρεις εβδομάδες η επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες η επιστροφή του Κοσμά Τσιλιανίδη

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα επιστρέψει στις προπονήσεις του ΟΦΗ σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, ενώ ο Μπόι Βάτερμαν αντιμετωπίζει κάκωση στο γόνατο και γι' αυτό κάνει θεραπεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 27χρονος εξτρέμ του ΟΦΗ, Κοσμάς Τσιλιανίδης, ήταν ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν.

Τον Μάιο του 2020 υπέστη ρήξη χιαστού και λίγο μετά την επιστροφή του στα γήπεδα, τον Ιανουάριο του 2021, υποβλήθηκε σε άλλη επέμβαση στο γόνατο.

Οι ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο δεν τον εγκατέλειψαν και μάλιστα τον Ιούνιο είχε βρεθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο εξωτερικό, σε συνεργασία με τον ΟΦΗ που βρισκόταν στο πλευρό του.

Ο «Τσίλια» έχει χάσει την εφετινή προετοιμασία, αλλά το λιγότερο σε τρεις εβδομάδες αναμένεται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, με την ελπίδα οι ενοχλήσεις στο γόνατο να μην εμφανιστούν ξανά.

Ο γκολκίπερ Μπόι Βάτερμαν, από την πλευρά του, έχει κάκωση στο γόνατο και γι’ αυτό αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική θεραπεία.

Ο Ολλανδός νιώθει ήδη καλύτερα και η κατάστασή του επανεκτιμάται καθημερινά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδι μικρών σχέσεων, ασκήσεις ταχυδύναμης, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Ναμπί, ενώ ατομικό πρόγραμμα λόγω αποφόρτισης ακολούθησαν οι Ντε Γκούζμαν, Μεγιάδο και Σελίμοβιτς.

Ο Σαρδινέρο έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο ενώ ο Τοράλ έκανε θεραπεία.

Ο Στάικος ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση