HomeΚΡΗΤΗ900.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο Βενεράτο – Πύργο – Κυπαρίσσι

900.000 ευρώ για το οδικό δίκτυο Βενεράτο – Πύργο – Κυπαρίσσι

Υπεγράφη η σύμβαση από τον Σταύρο Αρναουτάη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμη έργο συντήρησης του οδικού δικτύου της Κρήτης που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια και θα διευκολύνει οδηγούς και πολίτες στην ενδοχώρα, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Πρόκειται για το έργο κατασκευής “Επείγουσες Εργασίες στο οδικό δίκτυο Κρήτης. Υποέργο, συντήρηση Επαρχιακού οδικού δικτύου Βενεράτο-Πύργος-Κυπαρίσσι της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, προϋπολογισμού 900.000 €.

img_20210813_141244

Η υπογραφή του έργου έγινε από τον κ. Αρναουτάκη με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΜΑΡΜΙΤΕΛ Α.Ε.» Βασίλη Μαραγκάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, παρόντων του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, του Αντιδημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Αναστασάκη, της Προϊσταμένης συγκοινωνιακών έργων της ΠΕ Ηρακλείου Χαράς Τριαματάκη και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Βενεράτου Βαγγέλη Μαραγκάκη.

Η περιοχή που θα κατασκευαστεί το έργο διοικητικά υπάγεται στον Δήμο Ηρακλείου και το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης. Με την ολοκλήρωση του έργου θα αντιμετωπιστούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα επί της οδού, θα επιτευχθεί καλύτερη εξυπηρέτηση των διερχόμενων οχημάτων, της διακίνησης αγροτικών προϊόντων και γενικά θα υπάρξει σημαντική βελτίωση και ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση