HomeHL-9Ακυρώσεις πτήσεων από και προς Κρήτη εξαιτίας… κορωνοϊού

Ακυρώσεις πτήσεων από και προς Κρήτη εξαιτίας… κορωνοϊού

Καταφτάνουν e-mail ακυρώσεων στους πελάτες – Τι λέει η εταιρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αρχή των… ακυρώσεων πτήσεων από και προς την Κρήτη εξαιτίας του κορωνοϊού είναι πλέον πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η Ισπανική αεροπορική εταιρία Volοtea τα τελευταία 24ωρα στέλνει e-mail σε πελάτες της ενημερώνοντάς τους πως εξαιτίας κορωνοϊού ακυρώνονται οι πτήσεις του Σεπτεμβρίου από και προς την Κρήτη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το e-mail που έλαβε ένας άνδρας που ήθελε να ταξιδέψει τέλη του Αυγούστου από τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη με επιστροφή στις 10 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το e-mail που έλαβε από την εταιρία:

volotea

Στο μέιλ αναφέρεται ρητώς πως η πτήση επιστροφής του στις 10 Σεπτεμβρίου με αριθμό επιβεβαίωσης D1UI5Y ακυρώνεται εξαιτίας του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα στο e-mail αναφέρεται: «Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι δεδομένου του τρέχοντος πλαισίου αβεβαιότητας σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την πτήση σας με τον αριθμό επιβεβαίωσης D1UI5Y, έχει ακύρωση πτήσης» ενώ στο τέλος δίνει οδηγίες για επιστροφή των χρημάτων και τρόπους αποζημίωσης του πελάτη.

Τι ανέφερε η εταιρία

Το cretapost επικοινώνησε με την εταιρία η οποία ανέφερε ότι έχουν ακυρωθεί οι πτήσεις από και προς Κρήτη για το μήνα Σεπτέμβριο εξαιτίας οδηγίας που υπάρχει λόγω έξαρσης του κορωνοϊού.

Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα έχουν σταλεί αρκετά e-mail στους πελάτες τους εξηγώντας τους λόγους.

Αγανάκτηση των πολιτών που μένουν χωρίς… εισιτήριο

Έντονη είναι η οργή και η αγανάκτηση των πολιτών που είχαν κλείσει ταξίδια από και προς την Κρήτη τον μήνα Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο cretapost, οι άνθρωποι μένουν ουσιαστικά ξεκρέμαστοι γιατί δεν έχουν πώς να επιστρέψουν. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιχείρησαν να αναζητήσουν άλλη εταιρία για την επιστροφή τους αλλά το κόστος των εισιτηρίων είναι σε αρκετές περιπτώσεις ακόμα και τριπλάσιο γεγονός.

Την ίδια ώρα, οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης δηλώνουν «άγνοια» για τις συγκεκριμένες ακυρώσεις καθώς ακόμα δεν έχουν ενημερωθεί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση