HomeHL-920χρονη στη ΜΕΘ με κορωνοϊό – Τα νεότερα στοιχεία

20χρονη στη ΜΕΘ με κορωνοϊό – Τα νεότερα στοιχεία

«Όλοι στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι», αναφέρει ο διευθυντής της ΜΕΘ Δ. Γεωργόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για έκτη συνεχόμενη ημέρα παραμένει στην Εντατική του ΠΑΓΝΗ η 20χρονη γυναίκα από το Λασίθι που στις 8 Αυγούστου διεγνώστη θετική από κορωνοϊό και μέσα σε λίγες ώρες επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ίδια παραμένει διασωληνωμένη με την κατάστασή της να είναι σταθερή.

«Παραμένει διασωληνωμένη στην Εντατική η 20χρονη γυναίκα που έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και δεν είχε εμβολιαστεί. Η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή», αναφέρει μιλώντας στο cretapost ο διευθυντής ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, Δημήτρης Γεωργόπουλος.

Νέοι και ανεμβολίαστοι οι ασθενείς στις ΜΕΘ

Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών στη ΜΕΘ έχει πέσει κατά πολύ ενώ όλοι είναι ανεμβολίαστοι. Αυτή τη στιγμή στις Εντατικές του νοσοκομείου βρίσκονται συνολικά 14 άτομα.

«Οι ηλικίες που έχουμε τώρα στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ είναι από 20 χρονών έως 84 χρονών. Η πλειονότητα όμως είναι σχετικά νέοι άνθρωποι. Δυστυχώς όλοι είναι ανεμβολίαστο», τόνισε σχετικά ο κ. Γεωργόπουλος ενώ παράλληλα επεσήμανε πως μία γυναίκα που είχε λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου αν και διασωληνώθηκε βελτιώθηκε η κατάστασή της.

«Είχαμε μία κυρία 83 ετών που ενώ είχε εμβολιαστεί κόλησε κορωνοϊό και χρειάστηκε η διασωλήνωσή της. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε και αποσωληνώθηκε», ανέφερε σχετικά ο κ. Γεωργόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση