HomeHL-LifestyleΣκάνδαλο Λεβίνσκι – Στον άερα το τρέιλερ της σειράς «Impeachment: American Crime Story»

Σκάνδαλο Λεβίνσκι – Στον άερα το τρέιλερ της σειράς «Impeachment: American Crime Story»

Σε ένα απόσπασμα, μάλιστα, του τρέιλερ φαίνεται η αναπαράσταση της διαβόητης αγκαλιάς μεταξύ της Λεβίνσκι και του Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς «Impeachment: American Crime Story» κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 21.000 προβολές.

Η σειρά θα ζωντανέψει την πιπεράτη ιστορία του σανδάλου Λεβίνσκι και τις προεκτάσεις που αναστάτωσαν τον πλανήτη.

Σε ένα απόσπασμα, μάλιστα, του τρέιλερ φαίνεται η αναπαράσταση της διαβόητης αγκαλιάς μεταξύ της Λεβίνσκι και του Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου, μετά την επανεκλογή του τελευταίου το 1996.

Σε μία άλλη σκηνή, δε, ο Κλάιβ Όουεν που θα υποδυθεί τον Μπιλ Κλίντον, ακούγεται να λέει την εμβληματική φράση που είχε πει και ο Αμερικανός πρόεδρος: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα».

Πηγή έμπνευσης

Ο παραγωγός Ράιαν Μέρφι επέλεξε το βιβλίο του Τζέφρι Τούμπιν «A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down a President», όπου αποκαλύπτονται στοιχεία για το ειδύλλιο ανάμεσα στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και την υπάλληλό του Μόνικα Λεβίνσκι, ως πηγή έμπνευσης για την τέταρτη σεζόν.

Ο Μέρφι είχε βασιστεί στο διάσημο βιβλίο του Τούμπιν «The Run of his Life: The People v. O.J. Simpson» για την πρώτη σεζόν της καθηλωτικής σειράς του FX, American Crime Story: The People v. O.J.Simpson.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση