HomeΚΡΗΤΗΑντί για Ευρώπη κατέληξαν στα κρατητήρια

Αντί για Ευρώπη κατέληξαν στα κρατητήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθησαν, συνολικά τέσσερις αλλοδαποί, στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «I. Δασκαλογιάννης» και στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων και Ηρακλείου, αντίστοιχα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί  σε γενόμενο έλεγχο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 43 και 41 ετών, οι οποίοι επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, για Λονδίνο  Ηνωμένου Βασιλείου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, συνελήφθη, ακόμη ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα, για Μάντσεστερ Ηνωμένου

Βασιλείου, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, συνελήφθη, 23χρονη υπήκοος Νιγηρίας, η οποία επιχείρησε να αναχωρήσει από τη χώρα με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Βιέννη Αυστρίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων και  Ηρακλείου, αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση