HomeHL-SportsΔίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές o ΟΦΗ

Δίπλα στους πληγέντες από τις πυρκαγιές o ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους και στέλνει τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης. Η δήλωση του Ηλία Πουρσανίδη για τις φωτιές και οι δύο λόγοι για τη συμμετοχή στο τουρνουά του Βόλου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ συμμετέχει στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου (ηττήθηκε 2-1 στο πρώτο ματς από την τοπική ομάδα), τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο της πόλης και στο Ίδρυμα Φλόγα.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης, μίλησε για τη συμμετοχή στη διοργάνωση, αλλά και τις πυρκαγιές που καταστρέφουν τη χώρα.

Άλλωστε ήδη ο ΟΦΗ, οι παίκτες της πρώτης ομάδας, των ακαδημιών, αλλά και όσοι εργάζονται στην ομάδα, μαζεύουν τρόφιμα και ό,τι άλλο χρειάζεται για να σταλούν στους πυρόπληκτους.

Ο Ηλίας Πουρσανίδης δήλωσε:

«Μας έγινε η πρόταση να συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτό το τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ Βόλος.

Η απάντησή μας ήταν αμέσως ναι και οι λόγοι ήταν δύο: Κατ’ αρχήν η ομάδα μας θα είχε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει δύο καλές ομάδες του πρωταθλήματός μας, αλλά ο πιο σημαντικός λόγος που μας έφερε εδώ ήταν ότι μέσα από αυτό το τουρνουά θα στηρίξουμε το ορφανοτροφείο του Βόλου και το Ίδρυμα Φλόγα.

Γι’ αυτό το λόγο είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ως ομάδα δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας τι τελευταίες μέρες.

Η εικόνα των ανθρώπων να καίγονται τα σπίτια τους είναι συνταρακτική. Θα προχωρήσουμε σε δράσεις στήτριξης των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από τη φωτιά.

Ο ΟΦΗ και σε αυτό θα είναι κοντά, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση