HomeHL-SportsSuper League: Ακόμα στον «αέρα» το νέο πρωτάθλημα

Super League: Ακόμα στον «αέρα» το νέο πρωτάθλημα

Λόγω ισοψηφίας δεν εγκρίθηκε η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος της Super League . Νέα έκτακτη ΓΣ την Παρασκευή (13/08) για ψηφοφορία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, η προκήρυξη της Super League, τελικά, δεν εγκρίθηκε.

Στη σημερινή ψηφοφορία, οι ψήφοι ήταν 7-7.

«Ναι» ψήφισαν: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, ΠΑΣ και Ατρόμητος, οι ομάδες δηλαδή που δεν έχουν βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη, ενόψει της νέας σεζόν.

Από την άλλη Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ καταψήφισαν.

Αξίζει να τονίσουμε πως για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να πουν συμφωνούν στο «ναι» τουλάχιστον τα 3/4 των μελών.

Δηλαδή, οι 11 ομάδες.

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί έκτακτη ΓΣ όπου θα διεξαχθεί νέα ψηφοφορία.

Μέχρι τότε βέβαια συμφωνήθηκε να γίνει νέα προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί μία λύση σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό τοπίο και την κεντρική διαχείριση.

Στην περίπτωση πάντως που δεν υπερψηφιστεί η προκήρυξη την Παρασκευή, τότε θα διεξαχθούν άλλες δύο ΓΣ την επόμενη εβδομάδα, την Τρίτη και την Πέμπτη.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League  αναφέρει:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση