HomeHL-TOPΤραγωδία στο Ρέθυμνο: Ποιοι λόγοι όπλισαν το χέρι του δράστη

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Ποιοι λόγοι όπλισαν το χέρι του δράστη

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 49χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από το αποτρόπαιο έγκλημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή του Πανόρμου, με θύμα μία 47χρονη γυναίκα. Ο δράστης στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πρόκειται για έναν 49χρονο ο οποίος διατηρεί ταβέρνα στην περιοχή ενώ το θύμα διατηρεί επιχείρηση με fish spa.
spa
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η 47χρονη ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν στην περιοχή. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του του 49χρονου.
spa2
Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε. Εκείνος είχε στρέψει την καραμπίνα εναντίον του και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.

Σε σοβαρή κατάσταση ο 49χρονος

Ο 49χρονος εντοπίστηκε σε ποιμνιοστάσιο από τους αστυνομικούς που τον αναζητούσαν βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι. Με ασθενοφόρο του ΕΑΚΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε κρίσιμη κατάσταση και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν.

Αναστατωμένοι οι τουρίστες

Το Πάνορμο είναι παραθαλάσσια περιοχή βόρεια του Ρεθύμνου μοναδική για τις ομορφιές του και αυτή την περίοδο έχει πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

«Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης» δήλωσε στο cretapost, καταστηματάρχης της περιοχής. «Πάνω που είχαμε αρχίσει να παίρνουμε «ανάσες» ήρθε και αυτό. Μία ο κορωνοϊός, μία οι δολοφονίες…θα μας αποτελειώσουν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση