HomeHL-9Το «ευχαριστώ» Μιχαηλίδη στην Πυροσβεστική

Το «ευχαριστώ» Μιχαηλίδη στην Πυροσβεστική

Τι ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πολιτιστικού Κέντρου Hρακλέιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To δικό του ευχαριστώ απηύθυνε στην Πυροσβεστική ο Καλλιτεχνικος Διευθυντής Πολιτιστικού Κέντρου, Μύρων Μιχαηλιδής, με αφορμή τη χθεσινή δύσκολη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Μοιρών, κοντά στον οικισμό των Γουρνών Τεμένους.

fotia

fotia-moirob

O κ. Μιχαηλίδης ανέφερε συγκεκριμένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παραθέτοντας και σχετικές φωτογραφίες:

«Απόψε, δικοί μου άνθρωποι και εγώ, βιώσαμε το αίσθημα της βίαιης απομάκρυνσης, της εγκατάλειψης του σπιτιού μας, λόγω μεγάλης πυρκαγιάς που απείλησε να το κάνει παρανάλωμα του πυρός. Ο εφιάλτης τελείωσε μετά από δύο ώρες. Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά όλοι προσέχουν ακόμη.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς την Ελληνική Πυροσβεστική. Ήρθαν άμεσα, ήρθαν πολλοί, πέντε οχήματα, τρία ελικόπτερα και δύο canadair, ήταν οργανωμένοι και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς απώλειες ανθρώπινων ζωών και χωρίς να καεί εδώ ούτε ένα σπίτι, παρότι ο οικισμός έχει αρκετά σπίτια.
Άξιοι πυροσβέστες, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Χωρίς εσάς, η εξέλιξη των πραγμάτων θα ήταν εντελώς διαφορετική.

Και κάτι ακόμη: είδα ο ίδιος, με τα μάτια μου, να ξεσπά ταυτόχρονα φωτιά σε τρία διαφορετικά σημεία, απομακρυσμένα μεταξύ τους. Τα συμπεράσματα δικά σας«.

elikoptero-moiron

Διαφήμιση
Διαφήμιση