HomeHL-9Αντί για μπομπονιέρες έδωσαν τα χρήματα στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ

Αντί για μπομπονιέρες έδωσαν τα χρήματα στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ

O πρώην ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Λάμπρος Κεφαλούκος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντί για μπομπονιέρες έδωσαν τα χρήματα στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι, ο Λάμπρος και η Στέλλα, αποφάσισαν για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους αντί για μπομπονιέρες να δωρίσουν τα χρήματα για να καλυτερεύσουν οι συνθήκες στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων Πανεπιστημίου Κρήτης ΠΑΓΝΗ.

Πρόκειται για τον γνωστό Ηρακλειώτη, πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Λάμπρο Κεφαλούκο

«Ευχαριστούμε? την οικογένεια του Λαμπρος Κεφαλουκος για την ευαισθησία που έδειξαν απέναντι στα παιδιά μας και στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους επέλεξαν αντί για μπομπονιέρες στο γάμο τους να διαθέσουν τα χρήματα για δωρεά ιματισμού στην κλινική μας!!!!
Υγεία, αγάπη και ευτυχία να έχετε!!!» έγραψε ο Ανδρέας Ξυδάκης θέλοντας να ευχαριστήσει τον κ.Κεφαλούκο για την πράξη του αυτή.

Η απάντηση του Λάμπρου Κεφαλούκου συγκινεί:

untitled-1
«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια κ τον φίλο μου Ανδρέα Ξυδάκη που ανέβασε αυτήν την φωτό με σκοπό να ευαισθητοποιήθουν κ άλλοι άνθρωποι για να βοηθήσουμε τα παιδιά κάθε ιδρύματος….Δεν υπάρχουν λέξεις για να αποτυπώσω την ζεστασιά κ την αγάπη που έλαβα από την διευθύντρια της κλινικής αλλά κ για το πόσο άρτια λειτουργεί η παιδο-ογκολογικη του ΠΑΓΝΗ !!!Μετά την επίσκεψη μου εκεί με θερμη παράκληση να μην δω κάποιο παιδί γιατί από την στιγμή που πήγα δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, κατάλαβα ότι τα συγκεκριμένα παιδιά είναι ήρωες κ πέρα από την υγεία δεν υπάρχει κανένας προβληματισμός που να μην λύνεται».

Διαφήμιση
Διαφήμιση