HomeHL-SportsΑποχωρεί οριστικά από τη Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι,

Αποχωρεί οριστικά από τη Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι,

Οικονομικά και διαρθρωτικά εμπόδια. "Η Μπαρτσελόνα εκφράζει ολόψυχα την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για τη συμβολή του στη ανάδειξη του συλλόγου και του εύχεται ό, τι καλύτερο για το μέλλον", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι, προς πλήρη επιβεβαίωση του αποκλειστικού δημοσιεύματος της Marca από νωρίς το απόγευμα.

«Παρά το γεγονός ότι το κλαμπ και ο παίκτης είχαν φτάσει σε συμφωνία και η ξεκάθαρη πρόθεσή τους να υπογράψουν σήμερα το νέο συμβόλαιο, αυτό δεν μπορεί να συμβεί εξαιτίας οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων (κανονισμοί της ισπανικής Λίγκας).
 Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται αφάνταστα, διότι οι επιθυμία του παίκτη και του κλαμπ δυστυχώς δεν θα εκπληρωθούν.

Η Μπαρτσελόνα εκφράζει ολόψυχα την ευγνωμοσύνη της στον παίκτη για τη συμβολή του στη ανάδειξη του συλλόγου και του εύχεται ό, τι καλύτερο για το μέλλον στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή» αναφέρει η ανακοίνωση της «Μπαρτσα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση