HomeHL-9Τεντόγλου: Μπορώ να φέρω και άλλα χρυσά στις επόμενες Ολυμπιάδες

Τεντόγλου: Μπορώ να φέρω και άλλα χρυσά στις επόμενες Ολυμπιάδες

Ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, δήλωσε ότι λειτουργεί υπό πίεση και μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες και καταφέρνει το καλύτερο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος, Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τον συγκλονιστικό αγώνα του στο Τόκιο, με την σεμνότητα αλλά και τον cool τρόπο που τον διακρίνει.

Ο 23χρονος από τα Γρεβενά, που ξεκίνησε κάνοντας παρκούρ, αναπολεί το ξεκίνημά του που τον έφερε σήμερα στο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, «ήταν πολύ μεγάλη η πίεση. Ο αγώνας ξεκίνησε κάπως χάλια για τα δεδομένα μου. Όταν ξεκίνησα ήμουν 3ος-4ος και είπα στον εαυτό μου ‘χαλάρωσε, το έχεις κάνει τόσες φορές’.

Είχα αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο. Μου βγήκε ένα πολύ καλό άλμα και το ρίσκαρα κιόλας. Δεν ήμουν σίγουρος αν μπορώ να πάρω το χρυσό, ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω τους άλλους δύο αθλητές». Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα μετά το άλμα του ήταν ότι δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, καθώς περίμενα ότι ο Κουβανός θα τα πήγαινε καλύτερα.

Ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, δήλωσε ότι λειτουργεί υπό πίεση και μπορεί να δημιουργήσει τέτοιες συνθήκες και καταφέρνει το καλύτερο. Μετά τη νίκη του, ακούγοντας το συρτάκι, ο Μίλτος είπε ότι χάρηκε πολύ. Επίσης, τα πρώτα άτομα που πήρε τηλέφωνο για να μοιραστεί τη χαρά του ήταν η κοπέλα του και η μητέρα του.

Σχετικά με τη δήλωσή για την κοπέλα του ότι τον «τσιτώνει» πριν τους αγώνες, ανέφερε ότι το είχε πει για να την πειράξει και τελικά της άρεσε. Ο προπονητής του ανέφερε, επίσης, ότι «ο Μίλτος είναι ένας πολύ απλός άνθρωπος. Είναι συγκεντρωμένος σε αυτό που θέλει να πετύχει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση