HomeHL-GreeceΔάφνη: Ποινική δίωξη κατά του συζυγοκτόνου για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Δάφνη: Ποινική δίωξη κατά του συζυγοκτόνου για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά συχνά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο συζυγοκτόνος της Δάφνης αιφνιδίασε την άτυχη 31χρονη σύζυγό του καθώς τη σκότωσε ενώ κοιμόταν ή ξεκουραζόταν.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση της ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού, ο θάνατος της νεαρής γυναίκας και μητέρας ενός παιδιού 11 ετών, προήλθε από δύο βαθιά τραύματα στην τραχηλική χώρα. Δεν είχε αμυντικά τραύματα, δεν αντέδρασε καθόλου, για αυτό δεν αποκλείεται να την σκότωσε ενώ κοιμόταν ή ξεκουραζόταν. Επίσης η ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα δεν είχε παλιά τραύματα κακοποίησης, μώλωπες ή εκχυμώσεις.

Ο 39χρονος καθ’ ομολογιαν δράστης του εγκλήματος, φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό.

Ο 39χρονος, οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για οπλοφορία- οπλοχρησία.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, παραπέμφθηκε στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο αλβανικής καταγωγής δράστης, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου ομολόγησε τη δολοφονία της 31χρονης συζύγου του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος ζήλευε παθολογικά την 31χρονη και είχε φτάσει στο σημείο να μην την αφήνει να μιλά με άνθρωπο. Το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά συχνά και μάλιστα μία γειτόνισσα είχε καλέσει την αστυνομία, καθώς άκουγαν τα όσα γίνονται.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί που εκλήθησαν για ενδοοικογενειακή βία, δε βγήκαν καν από το περιπολικό για να ερευνήσουν το θέμα και χθες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση