HomeHL-SportsΝαϊμέγκεν – ΟΦΗ 2-0: Με ήττα “αποχαιρέτησε” την Ολλανδία

Ναϊμέγκεν – ΟΦΗ 2-0: Με ήττα “αποχαιρέτησε” την Ολλανδία

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-0 από την Ναϊμέγκεν και ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ήττα με 2-0 γνώρισε απόψε  ο ΟΦΗ από τη Ναϊμέχεν, στο τελευταία του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε φανέλα βασικού σε αρκετούς παίκτες του που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής και ξεκίνησε με τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Κοροβέση στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπαλογιάννη, Ουές, Νέιρα στον άξονα, τους Νοικοκυράκη, Γρίβα στα άκρα και τον υπό δοκιμή Γκονζάλες στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικοί δεν ήταν καλοί, έμειναν πίσω στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούιν στο 13′, δέχθηκαν 1-2 καλές ευκαιρίες και απείλησαν μόνο με ένα σουτ του υπό δοκιμή Γκονζάλες.

Στο δεύτερο μισό ο προπονητής τους προχώρησε σε μαζικές αλλαγές και «γύρισε» τη διάταξή τους σε 4-4-2.

Πιο συγκεκριμένα είχε τον Σωτηρίου στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Σελίμοβιτς, Γιαννούλη, Λυμπεράκη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπαλογιάννη, Ντε Γκουζμαν στον άξονα, τους Στάρτζεον, Νοικοκυρακη στα «φτερά» και τους Σαρδινέρο, Καστάνιος στα φορ.

Ο ΟΦΗ έγινε αρκετά πιο δραστήριος, βγήκε μπροστά, «φλέρταρε» με το γκολ κυρίως σε μία φάση με τον Μπαλογιάννη, όμως η Ναϊμέχεν ήταν εκείνη που διπλασίασε τα τέρματά της σε στατική μπάλα με τον Μάρκες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση