HomeHL-SportsΜια 16χρονη Ολλανδή έκανε σχεδόν πέντε ώρες απόσταση για να πάρει μια φανέλα του ΟΦΗ!

Μια 16χρονη Ολλανδή έκανε σχεδόν πέντε ώρες απόσταση για να πάρει μια φανέλα του ΟΦΗ!

Μια 16χρονη οπαδός του ΟΦΗ από την Ολλανδία είναι γεμάτη χαρά έχοντας κάνει δική της μια φανέλα των Κρητικών με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως έκανε γνωστό ο ΟΦΗ, η 16χρονη Φλερ έκανε 2,5 ώρες απόσταση από το μέρος όπου ζει και άλλες τόσες για να γυρίσει στο σπίτι της προκειμένου να κάνει δική της μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας του Ηρακλείου.

Η χαρά της όταν πήρε στα χέρια της τη φανέλα στο Ναϊμέχεν, όπου ο ΟΦΗ δίνει σήμερα το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ήταν απερίγραπτη!

Αναλυτικά στην ενημέρωσή του ο ΟΦΗ αναφέρει:

Η 16χρονη Fleur κατάγεται από την Ολλανδία και μένει σε απόσταση δύο ωρών από το Nijmegen, την πόλη όπου ο ΟΦΗ δίνει απόψε το τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Θαυμάζει την ομάδα μας και όταν βρίσκει χρόνο από τα μαθήματά της εργάζεται σε ελληνικό εστιατόριο της περιοχής.

Η επιθυμία να κάνει δική της μια αυθεντική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ ήταν από την πρώτη στιγμή μεγάλη μας ευχαρίστηση.

Για να την αποκτήσει ταξίδεψε αρχικά 2 ώρες με το τραίνο από το μέρος που μένει ως το Nijmegen και στη συνέχεια 30 επιπλέον λεπτά για να φτάσει στο στάδιο από τον κεντρικό σταθμό της πόλης.

Το χαμόγελο στο πρόσωπο της όταν πήρε τη φανέλα του ΟΦΗ δεν περιγράφεται…

Διένυσε όλη αυτή την απόσταση μόνο και μόνο για να πάρει τη φανέλα της ομάδας μας.

Μας χαιρέτησε κι έφυγε γρήγορα για να επιστρέψει σπίτι της, αφού αν έμενε για να παρακολουθήσει το ματς θα έχανε το τελευταίο τρένο.

Σχεδόν 5 ώρες απόσταση για να κάνει δική της τη φανέλα του ΟΦΗ!!

Fleur σε ευχαριστούμε!

226784852_291313109454064_5222423919555645715_n

Διαφήμιση
Διαφήμιση