HomeHL-9Στο ΠΑΓΝΗ ο Κ. Μητσοτάκης για την προώθηση της επιχείρησης «Ελευθερία»

Στο ΠΑΓΝΗ ο Κ. Μητσοτάκης για την προώθηση της επιχείρησης «Ελευθερία»

«Προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο την προώθηση της επιχείρησης «Ελευθερία».

mhtsotakis-sysekpsi-2

mhtsotakis-pagnh

Ο Πρωθυπουργός συνεχίζοντας την επίσκεψή του στην Κρήτη, συμμετέχει σε σύσκεψη με τη διοικήτρια και τους υποδιοικητές της 7ης ΥΠΕ, τις διοικήσεις ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, τους διευθυντές Ιατρικών Υπηρεσιών και τους συντονιστές διευθυντές Covid-19 των δύο νοσοκομείων.

mhtsotakis-pagnh-3

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την είσοδο του στο νοσοκομείο, μίλησε με ασθενείς ενώ τους προέτρεψε να μην διστάζουν να εμβολιαστούν. «Προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές», επανέλαβε.

mhtsotakis-pagnh-ftanei

 

mhtsotakis-pagnh-3xoΠιθανότατα μάλιστα, να πραγματοποιηθεί και ξενάγηση στην αναβαθμισμένη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, θα ενημερωθεί για τις κλινικές COVID και την επικείμενη λειτουργία του κέντρου Alzeheimer’s.

mhtso-xalk-2

mhtsotakis-ergazo

mhtotakis-pagnh

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου, η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκη, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

mhtotakis-pagnh

mhtsotakhs-sphli11

O πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε στην Κρήτη, λίγο μετά τις 9 το πρωί. Πρώτος σταθμός  η κινητή μονάδα εμβολιασμού του εμβολιαστικού κέντρου στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης.

Κυρίαρχο σύνθημα της επίσκεψης του πρωθυπουργού και στον ορεινό Δήμο του Αγίου Βασιλείου είναι «προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές».

«Βρίσκομαι στον δήμο Αγίου Βασιλείου για να επιθεωρήσω προσωπικά τις κινητές μονάδες και χαίρομαι πραγματικά που η ανταπόκριση των πολιτών είναι τόσο μεγάλη και θερμή. Είναι δεδομένο ότι εδώ στην Κρήτη πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα επίπεδα του εμβολιασμού και γίνεται μια πολύ συστηματική προσπάθεια από όλους τους φορείς. Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι οποίοι ακόμη το σκέπτονται, να εμβολιαστούν και η μεγάλη αξία των κινητών μονάδων είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες αντί να ζητάμε στους πολίτες να έρθουν αυτοί στα εμβολιαστικά κέντρα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκεπτόμενος την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο.

Ο πρωθυπουργός, στη 13.30 θα επισκεφθεί το Εμβολιαστικό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΕΔΥ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση