HomeΣΠΟΡΠατέρας Στέφανου Ντούσκου: «Σιγά σιγά συνειδητοποιούμε το χρυσό»

Πατέρας Στέφανου Ντούσκου: «Σιγά σιγά συνειδητοποιούμε το χρυσό»

«Το πάλευε από καιρό»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Απερίγραπτη η χαρά μας, δεν το πιστεύαμε κι εμείς», είπε ο πατέρας του χρυσού Ολυμπιονίκη στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, Στέφανου Ντούσκου, Βασίλης.

«Ακόμα, σιγά σιγά το συνειδητοποιούμε ότι είναι το χρυσό, το πάλευε από καιρό, το έλεγε ότι το θέλει», προσέθεσε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «Κοινωνία Ώρα MEGA», τονίζοντας πως «έχει δέκα χρόνια στην κωπηλασία αλλά δύο χρόνια έχει».

Όσο για το ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του γιου του και τα πρώτα του λόγια, ο κ. Βασίλης Ντούσκος είπε πως «είναι μεγάλη η χαρά αλλά δεν προλάβαινε γιατί πήγαινε για ντόπινγκ. Βγήκε όλος ο αγώνας όπως τον περίμενε».

«Πέντε ώρες προπόνηση το πρωί, τέσσερις το απόγευμα»

«Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ. Έχουμε κόσμο από το πρωί στο σπίτι, πολλά τηλέφωνα μετά τον αγώνα, τώρα ξημερώνει», εξέφρασε ο πατέρας του Έλληνα ολυμπιονίκη, αναφερόμενος στους αγώνες του γιου του.

«Η καθημερινότητα του ήταν στον Σχοινία. »Εσώκλειστος». Πέντε ώρες προπόνηση το πρωί, τέσσερις το απόγευμα. Αρκετές φορές είχε αισθανθεί κουρασμένος. Αρκετές οι πίκρες και οι χαρές. Έτσι είναι στον πρωταθλητισμό. Εμείς προσπαθούσαμε να στηρίξουμε», τόνισε.

«Εμείς προσπαθούσαμε να στηρίξουμε από πίσω, ευχαριστούμε τον Θεό για τη βοήθεια που έδωσε στο παιδί μας», προέταξε, τονίζοντας πως υπάρχει ανυπομονησία για να έρθει στην Ελλάδα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση