HomeHL-TOPΣτην Κρήτη για τους εμβολιασμούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Κρήτη για τους εμβολιασμούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυρίαρχο σύνθημα της επίσκεψης είναι «προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λίγο μετά τις 9 το πρωί ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφτασε στην Κρήτη.

Πρώτος σταθμός  η κινητή μονάδα εμβολιασμού του εμβολιαστικού κέντρου στο Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνης.

Κυρίαρχο σύνθημα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στον ορεινό Δήμο του Αγίου Βασιλείου είναι «προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε, βγαίνουμε νικητές».

mhtsotakhs-sphli3

Ο κ. Μητσοτάκης συνοδεύεται από τον γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη, τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Ηράκλειο και στο ΠΑΓΝΗ, όπου θα συμμετέχει σε σύσκεψη με την διοικήτρια και τους υποδιοικητές της 7ης ΥΠΕ, τις διοικήσεις ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, τους διευθυντές Ιατρικών Υπηρεσιών και τους συντονιστές διευθυντές Covid-19 ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου.

Τέλος, στις 13.30 θα επισκεφθεί το Εμβολιαστικό Κέντρο Ηρακλείου (ΠΕΔΥ).

Το Σωματείο Εργαζομένων απαντά με στάση εργασίας στην επίσκεψη Μητσοτάκη στο ΠΑΓΝΗ

Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων ΠαΓΝΗ με ανακοίνωσή του προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας, σήμερα από τις 12μμ έως τις 3μμ και παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικο σαλόνι του νοσοκομείου ως «απάντηση» στην επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο ΠΑΓΝΗ και η «φιέστα» που προετοιμάζεται δεν μπορούν να αποκρύψουν τις ευθύνες της κυβέρνησης για τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα Κέντρα Υγείας και σε όλες τις δημόσιες μονάδες Υγείας, την εντατικοποίηση της δουλειάς των υγειονομικών, την άρνηση της κυβέρνησης να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση