HomeHL-9Χανια: Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο 18χρονος με νοητική στέρηση που είχε κακοποιηθεί

Χανια: Δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ο 18χρονος με νοητική στέρηση που είχε κακοποιηθεί

Ενημερώθηκε η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων για την εξαφάνιση του 18χρονου με νοητική στέρηση που είχε κακοποιηθεί και που ζούσε σε άθλιες συνθήκες.

Αν και σήμερα ήταν να γίνει το δικαστήριο για να πάρει την επιμέλεια συγγενικό του πρόσωπο ο 18χρονος δεν παρουσιάστηκε με αποτέλεσμα ο δικηγόρος του να ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία και να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τετάρτης ο πατέρας που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και ένας φίλος του που κατηγορείται για βιασμό κατά του ανήλικου τότε παιδιού κρίθηκαν προφυλακισμένοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα σε δήμο του νομού Χανίων, όταν και έγινε καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το αγόρι. Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε το παιδί, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό, βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ακόμα και πάνω σε δέντρα.

Οι αποκαλύψεις του παιδιού όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 14 ετών από 66 χρόνο, τον οποίο και κατονόμασε. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος τον απειλούσε πως αν μιλήσει, θα του κάνει χειρότερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση