HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Ανταποκριθήκαμε περισσότερο στο β’ ημίχρονο»Video

Νίκος Νιόπλιας: «Ανταποκριθήκαμε περισσότερο στο β’ ημίχρονο»Video

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε με ειλικρίνεια για τη διαφορά της Άλκμααρ με τις ελληνικές ομάδες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήτταν από την Άλκμααρ με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση και λίγη ώρα αργότερα σε δηλώσεις του μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη διαφορά επιπέδου μιας ομάδας όπως η Άλκμααρ με την πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο πρόσφατο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Άλκμααρ, από την οποία το “τριφύλλι” γνώρισε την ήττα με 3-0.

Αναλυτικά είπε:

“Ήταν το πιο δυνατό φιλικό. Το επίπεδό τους δεν είναι για τα κυβικά μας, είναι πολύ υψηλό. Όχι μόνο για την δικιά μας ομάδα, αλλά γενικά για τις ελληνικές ομάδες.

Και μπράβο τους, γιατί είναι μια ομάδα που δεν είναι η PSV, ο Άγιαξ και η Φέγενορντ, ιστορικές ομάδες, βλέπουμε ότι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, το διαπιστώσαμε και με τον Παναθηναϊκό, το είδαμε και σήμερα.

Πολύ καλό φιλικό. Πολλές δυνάμεις δώσαμε. Αυτό τον καιρό είναι για τη φυσική κατάσταση. Ανταποκριθήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε περισσότερη φρεσκάδα, αλήθεια είναι αυτό.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο καθρέφτης είναι μέσα στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τη δική μας ομάδα, πως θα βελτιωθούμε, πως θα γίνουμε καλύτεροι και δε νομίζω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα βρίσκουμε Άλκμααρ.”

Διαφήμιση
Διαφήμιση