HomeHL-9Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για το πτώμα στο βαρέλι

Εν αναμονή της ιατροδικαστικής εξέτασης για το πτώμα στο βαρέλι

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα εργαστήρια της ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου έχει μεταφερθεί από το απόγευμα της Τρίτης το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα σε ένα βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό, στο Ρέθυμνο.

Οι ιατροδικαστές θα προχωρήσουν σε ανθρωπολογικές εξετάσεις και απεικονιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν το φύλο, την ηλικία, την ημερομηνία και τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη δεν μπορεί να γίνει καμία εκτίμηση έως ότου ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. «Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση» δήλωσε χαρακτηριστικά στο cretapost.

Την ίδια ώρα αστυνομικές πηγές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.
«Δεν αποκλείεται να πρόκειται ακόμα και για έγκλημα» δήλωσε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. «Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί από τους ιατροδικαστές αυτό σημαίνει ότι το πτώμα τοποθετήθηκε στο βαρέλι και ρίχθηκε από την Εθνική οδό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το βαρέλι με το πτώμα εντοπίστηκε κατά την διάρκεια εργασιών καθαρισμού στον ποταμό το μεσημέρι της Τρίτης. Οι υπάλληλοι ενώ απομάκρυναν τα καλάμια ύψους 5 μέτρων βρήκαν το βαρέλι. Η αφόρητη δυσωδία έβγαλε στο φως το μακάβριο περιεχόμενο του. Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία ενώ στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης ο οποίος έκανε αυτοψία στο χώρο.

Να σημειωθεί ότι στο Ρέθυμνο δεν εκκρεμεί αναζήτηση αγνοούμενου ή αγνοούμενης, ούτε αναζήτηση σορού από κάποιο νεκροταφείο καθώς οι αρχικές σκέψεις ήταν μήπως η σορός παρασύρθηκε από τις πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου και κατέληξε στα καλάμια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση