HomeΚΡΗΤΗΣτο πρόγραμμα LEADER το έργο “Διαμόρφωση νέου πάρκου Μάλεμε”

Στο πρόγραμμα LEADER το έργο “Διαμόρφωση νέου πάρκου Μάλεμε”

Π.Υ. 285.000,00€,

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά είχε υποβάλει το προηγούμενο διάστημα στο πρόγραμμαLEADERπρόταση για τη δημιουργία χώρου ανάπλασης στον παρακείμενο χώρο του ιατρείου  στην Κοινότητα Μάλεμε, έπειτα από την εκπόνηση των σχετικών μελετών από την Τεχνική του Υπηρεσία και τους συνεργάτες του.

Η αξιολόγηση της πρότασης εγκρίθηκε προς ένταξη από την αρμόδια Διαχειριστική Αρχή (ΟΑΚ), μετά την αποστολή από τον Δήμο συμπληρωματικών εγγράφων και εγκρίσεων. Η σχετική μελέτη και πρόταση του Δήμου, προϋπολογισμού 285.000,00€, αφορά τη δημιουργία ενός πρότυπου κοινόχρηστου χώρου αναψυχής, παιδικής χαράς και άθλησης, διαμορφωμένος να εξυπηρετεί όλες τις ηλικιακές ομάδες και την προσβασιμότητα σε  ΑμεΑ.

maleme-2

Το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, οικοδομικές, ηλεκτρολογικές και εργασίες πρασίνου, διαμόρφωση πεζοδρομίου, τοποθέτηση υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, δημιουργία ασφαλούς παιδότοπου με ποικιλία παιχνιδιών, περίφραξη του χώρου, δημιουργία κρήνης, διαμόρφωση χώρου πρασίνου κ.α.

Το παραπάνω έργο εντάσσεται στο πλαίσιο του συστηματικού σχεδιασμού που υλοποιεί ο Δήμος Πλατανιά , για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών μας και τη βελτίωση και ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων, σε όλο του το εύρος.

Ο Δήμος Πλατανιά συνεχίζει σταθερά τόσο την εκπόνηση νέων μελετών, όσο και τη διαρκή προσπάθεια εύρεσης και αξιοποίησης χρηματοδοτήσεων από κάθε δυνατό χρηματοδοτικό εργαλείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση