HomeHL-TOPΣυνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού που χάθηκε στη θάλασσα

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού που χάθηκε στη θάλασσα

Στα νότια παράλια του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό δύο ανθρώπων στα νότια παράλια του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή Καλών Λιμένων σκάφη του Λιμενικού Σώματος και ψαράδες πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου με βάρκα την οποία είχαν νοικιάσει.Η βάρκα του ζευγαριού δεν έχει βρεθεί. Έπρεπε να την είχαν επιστρέψει με τη δύση του ηλίου.

Πρόκειται για έναν 45χρονο με καταγωγή από την Μεσαρά, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια και εργάζεται ως πιλότος ελικοπτέρου και μία 39χρονη Γερμανίδα φίλη του που είναι νοσοκόμα.

Στις έρευνες συμμετέχει και από αέρος ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Καλών Λιμένων, από ιδιώτη, για την ύπαρξη μιας λέμβου που είχε ανατραπεί, στη θαλάσσια περιοχή »ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» Καλών Λιμένων.

Ανωτέρω λέμβος είχε εκμισθωθεί από 45χρονο ημεδαπό και 39χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι αγνοούνται.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή ενός (01) Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης (Π.Α.Θ.) Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός (01) Ε/Π Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός (01) Ε/Π Π.Α., τριών (03) ιδιωτικών σκαφών και ενός (01) περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, με αρνητικά αποτελέσματα.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση