HomeΕΛΛΑΔΑΜητσοτάκης από το Ολυμπιακό Μουσείο: Αναδεικνύει τη συμβολή της Ελλάδας στη διαμόρφωση του Ολυμπιακού Κινήματος

Μητσοτάκης από το Ολυμπιακό Μουσείο: Αναδεικνύει τη συμβολή της Ελλάδας στη διαμόρφωση του Ολυμπιακού Κινήματος

Ανάρτηση στο twitter

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το δικό του μήνυμα για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και το Ολυμπιακό Μουσείο έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η χώρα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες απέκτησε ένα Μουσείο αντάξιο της παράδοσης, της ιστορίας τους. Το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων αναδεικνύει τη συμβολή της Ελλάδας στη διαμόρφωση του Ολυμπιακού Κινήματος και αποτίει φόρο τιμής στους αθλητές & στην Ολυμπιακή Οικογένεια», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter.

«Τώρα θα μπορούν να τα βλέπουν όλοι οι επισκέπτες του Μουσείου και κυρίως η νέα γενιά των αθλητών μας, οι οποίοι πιστεύω θα εμπνευστούν από τις επιτυχίες των παλαιότερων ώστε να κρατήσουν ζωντανό και άσβεστο αυτό το ξεχωριστό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων», σημείωσε, επίσης, αναρτώντας και φωτογραφίες από την ξενάγηση στο μουσείο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας συνόδευσαν σήμερα στην ξενάγηση, οι οποίοι μας χάρισαν σπουδαίες στιγμές στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά και για τη γενναιοδωρία τους να δωρίσουν προσωπικά κειμήλια στη συλλογή εκθεμάτων του Mουσείου», έγραψε, τέλος, ο πρωθυπουργός.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση