HomeΕΛΛΑΔΑAttica Group: Στήριξη του πυροσβεστικού σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Σάμο

Attica Group: Στήριξη του πυροσβεστικού σώματος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Σάμο

Προσέφερε δωρεάν την επιστροφή των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος που είχαν μεταφερθεί στο νησί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Attica Group, μέσω της θυγατρικής εταιρείας Blue Star Ferries, για άλλη μία φορά στέκεται αρωγός στα προβλήματα των νησιών όπου δραστηριοποιείται με τα πλοία της και γίνεται μέρος της λύσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Η Blue Star Ferries, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη προσπάθεια της Πολιτείας και το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις στην κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 14.07.21 στη Σάμο, προσέφερε δωρεάν την επιστροφή των οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος που είχαν μεταφερθεί στο νησί προκειμένου να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις που ήδη επιχειρούσαν εκεί, θέτοντας υπό πλήρη έλεγχο τη μεγάλη πυρκαγιά.

Πιο συγκεκριμένα η Blue Star Ferries με το πλοίο Blue Star Myconos, το οποίο εξυπηρετεί τη γραμμή της Σάμου, προσέφερε δωρεάν τις μετακινήσεις από το νησί του Πυθαγόρα, συνολικά 21 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και περίπου 100 πυροσβεστών, μεταξύ των οποίων και αρκετοί εθελοντές.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση