HomeHL-9Δύο πνιγμοί με διαφορά λίγης ώρας σε παραλίες της Κρήτης

Δύο πνιγμοί με διαφορά λίγης ώρας σε παραλίες της Κρήτης

Νεκροί μια γυναίκα και ένας άντρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο πνιγμοί σημειώθηκαν χθες στις παραλίες της Κρήτης και συγκεκριμένα των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η αρχή έγινε το μεσημέρι σε παραλία του Καλαθά στα Χανιά όταν μια 70χρονη τουρίστρια εντοπίστηκε να έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Λουόμενοι που εντόπισαν την άτυχη γυναίκα έτρεξαν να την βγάλουν στη στεριά ενώ ειδοποίησαν λιμεναρχείο και ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ δυστυχώς δεν μπόρεσαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθώς ήταν ήδη αργά για την 70χρονη.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Χανίων.

Το απόγευμα, στην παραλία «Μαύρος Μώλος» του δήμου Κισάμου ένας 62χρονος εθεάθη να επιπλέει μέσα στο νερό. Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου.

Παραλίγο πνιγμός σε παραλία της Κρήτης

Αναστάτωση επικράτησε χθες σε παραλία της Κρήτης καθώς ένας τουρίστας κινδύνεψε να πνιγεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ιστοσελίδα parakritika.gr  οι ναυαγοσώστες κατάφεραν και έβγαλαν ζωντανό από τη θάλασσα έναν τουρίστα.

Μάλιστα, την προσπάθειά τους συνέδραμε και ένας αστυνομικός του Α.Τ. Κισσάμου, ο οποίος βρισκόταν στην παραλία και είδε τι συνέβαινε, βούτηξε στο νερό και προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του.

Την ίδια ώρα με ανακοίνωσή της η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, συγχαίρει το μέλος της και τονίζει: «το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί δημοσίως τον Αστυφύλακα ΜΟΥΝΤΑΚΗ Ιωάννη, υπηρετών στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Ο συγκεκριμένος συνάδελφός και μέλος της Ένωσής μας, ευρισκόμενος σήμερα σε διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, λαμβάνοντας γνώση περιστατικών πνιγμών σε παραλίες της Κισάμου, δεν έχασε στιγμή μέχρι να προσεγγίσει το σημείο.

Μη χάνοντας καθόλου χρόνο, ο οποίος κρίθηκε πολύτιμος, κατάφερε να διασώσει αλλοδαπό ο οποίος πνιγόταν, βγάζοντάς τον άμεσα από τη θάλασσα.

Ο συνάδελφός μας ενήργησε όπως ενεργούν οι συνάδελφοί μας στο σύνολό τους, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον επικίνδυνο χαρακτήρα του επαγγέλματός μας!

Εμείς το γνωρίζουμε…οι Κυβερνώντες λαμβάνουν; Ή μήπως στα συμπτώματα Covid-19 προβλέπεται και μερική απώλεια ακοής;».

Διαφήμιση
Διαφήμιση