HomeΚΡΗΤΗΗχηρό μήνυμα κατά των εξαρτήσεων από το Γάζι

Ηχηρό μήνυμα κατά των εξαρτήσεων από το Γάζι

Επιτυχημένη η εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία η εκδήλωση του Συλλόγου Οικογένειας και του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ σε συνεργασία με το πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Συσπειρώθηκαν  Πολιτιστικοί Σύλλογοι,  11 τοπικά συγκροτήματα, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, και όλοι μαζί κατάφεραν να περάσουν ένα ηχηρό μήνυμα για ένα “Καθαρό Μαλεβίζι χωρίς εξαρτήσεις”, για μια ζωή χωρίς εξαρτήσεις.

Τηρώντας τις παραδόσεις της Κρήτης με βραστό, πιλάφι και ντόπια εδέσματα οι πολίτες διασκέδασαν χωρίς αλκοόλ, δείχνοντας έμπρακτα ότι οι Κρητικοί μπορούν να γλεντήσουν και χωρίς αυτό.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής  Λάμπρος Βαμβακάς οι οποίοι απηύθυναν ένθερμους χαιρετισμούς, ενώ εκ μέρους του συλλόγου μίλησαν η πρόεδρος Μαρία Καλλέργη, ο αντιπρόεδρος Μιχάλης Μανιαδάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος Μιχάλης Χουστουλάκης.

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ο χαιρετισμός από μέλη του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, τα οποία μοιράστηκαν την εμπειρία τους μέσα από την απεξάρτηση.

Σημαντικός αρωγός της εκδήλωσης ήταν η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ. Το προσωπικό της μονάδας που για τρεις μέρες  επισκέφθηκε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου ενημερώνοντας τους πολίτες για το πρόγραμμα αλλά και πραγματοποιώντας παρεμβάσεις streetwork.

Στο χώρο της εκδήλωσης από τη δομή των εφήβων του ΚΕΘΕΑ έγινε εκδήλωση έγινε εκδήλωση για το διαδίκτυο με θέμα: “Όταν ο ιστός γίνεται πλέγμα”, ενώ παρούσες στην εκδήλωση με ουσιαστικό ρόλο για την ενημέρωση των πολιτών ήταν το πρόγραμμα Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ αλλά και η Ανοιχτή Δομή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση