HomeHL-SportsΦορτούνα – ΟΦΗ 1-1-Video-

Φορτούνα – ΟΦΗ 1-1-Video-

Δεύτερη συνεχόμενη φιλική ισοπαλία για τον ΟΦΗ, με τους Κρητικούς μετά την Άντερλεχτ να φέρνουν 1-1 και με την Φορτούνα Σιτάρντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρίτο φιλικό για τον ΟΦΗ επί ολλανδικού εδάφους όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Οι Κρητικοί μετά την αρχή ήττα από την Φίτεσε με 2-1, έφεραν δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, η αρχή έγινε με την Άντερλεχτ και σήμερα ήρθαν και πάλι 1-1 κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Νίκος Νιόπλιας κατέβασε τον ΟΦΗ στο τρίτο φιλικό με σύστημα 4-1-2-3.

Συγκεκριμένα οι Κρητικοί κόντρα στην Φορτούνα είχαν τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τον Μαρινάκη δεξί μπακ, τον Κοροβέση αριστερό και τους Πασαλίδη, Βούρο στο κέντρο της άμυνας. Μπροστά τους ως αμυντικό χαφ ήταν ο Μεγιάδο, με τον Ντε Γκούζμαν αριστερά και τον Νοικοκυράκη δεξιά.

Όσον αφορά την επίθεση, σέντερ φορά ήταν ο Καστάνιος, με τον Στάρτζεον αριστερά και τον Σαρδινέρο δεξιά.Παραλίγο να στοιχίσουν τα λάθη στο πρώτο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο.

Ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι Ηρακλειώτες θα μπορούσα να πληρώσουν περισσότερα τα αμυντικά λάθη που έκαναν.

Οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που έφτασαν μια ανάσα από το 1-0, όταν ο Μεγιάδο γλίστρησε αλλά ο Χάνσον έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 15′.

Έντεκα λεπτά αργότερα όμως ο ίδιος παίκτης εκμεταλλεύτηκε και πάλι ένα λάθος στην άμυνα και αυτή την φορά δεν αστόχησε κάνοντας το 1-0.

Από την πλευρά τους οι Κρητικοί κατάφεραν τουλάχιστον να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλοι, με εκτέλεση πέναλτι του Ντε Γκούζμαν στο 39′.

Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί, αλλά ο Νοικοκυράκης στο 44′ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Φορτούνα, με τον Ντε Γκούζμαν στην συνέχεια της φάσης να αστοχεί με σουτ.

Πολλές αλλαγές, καλύτερη διάθεση αλλά χωρίς γκολ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Νιόπλιας έκανε πολλές αλλαγές, καθώς χρησιμοποίησε τους Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Σελίμοβιτς, φαν Ντάινεν, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Γρίβα.

Οι «ασπρόμαυροι» έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση, είχαν στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς τον έλεγχο, αλλά και πάλι πήγαν να τους στοιχίσουν νέα λάθη που έκαναν.

Δεν τους στοίχισαν όμως και έτσι η αναμέτρηση τελείωσε με 1-1 και τον ΟΦΗ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Καστάνιος στο 89′ που δεν πρόλαβε την σέντρα του Ντε Γκούζμαν.

Οι ενδεκάδες του αγώνα

Φορτούνα: Ντόρνεμπους, Γιάνσεν, Φλέμινγκ, Πόλτερ, Σόινγενς, Χάνσον, Τέκιε, Πλόιμεν, Μουσάμπα, Φεράτι, Ρότα

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος, Πασαλίδης, Μεγιάδο, ντε Γκουζμάν, Νοικοκυράκης, Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Καστάνιος.

Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Σηφάκης, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, φαν Ντάινεν, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Γρίβας

Διαφήμιση
Διαφήμιση