HomeHL-9Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Δημοτική Αγορά: “Οχι” στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Δημοτική Αγορά: “Οχι” στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Προβληματισμός απέναντι στα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με κεντρικό σύνθημα “όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού”, δεκάδες πολίτες πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά, οι πολίτες.

Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσαν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι θέλησαν να αναδείξουν τον προβληματισμό τους απέναντι στα νέα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, στους μη εμβολιασμένους.

emvolio-oxi5

Όπως είπε στο zarpanews.gr μία μητέρα που συμμετείχε στη διαμαρτυρία: “Είμαστε εδώ, είτε εμβολιασμένοι είτε όχι γιατί δεν μας αρέσει ο τρόπος που μας πλασάρουν το εμβόλιο. Θα απολυθείς, θα εκδιωχθείς, θα πας σε υποχρεωτική αναστολή…

Κατά τα άλλα δεν είναι λένε υποχρεωτικό. Και αν κάνω το εμβόλιο, τα παιδιά μου αύριο θα είναι ξανά στην τάξη χωρίς μάσκα; Και γιατί να κάνω το εμβόλιο στα μικρά μου παιδιά;

Ας το κάνουν οι μεγάλες ηλικιακές ομάδες, οι ευπαθείς, ας αφήσουν τα μικρά παιδιά. Έχω κάνει όλα τα εμβόλια. Δεν είμαστε αρνητές. Αλλά το 2021 να ξαναζήσω αυτά που μου λέγαν στο Πολυτεχνείο, στη χούντα, δεν το περίμενα. Όλο αυτό είναι βρώμικο”.

emvolio-oxi4

emvolio-oxi1

 

emvolio-oxi3

Διαφήμιση
Διαφήμιση