HomeΣΠΟΡΗ συγκινητική ανάρτηση του Γκάλη για τον Αντετοκούμπο

Η συγκινητική ανάρτηση του Γκάλη για τον Αντετοκούμπο

«Είναι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ο λόγος που χιλιάδες παιδιά στη χώρα μας ασχολήθηκαν με το άθλημα και μία κουβέντα του έχει πάντα αξία, έστω και αν γίνεται στα social media και όχι σε κάποιο μέσο ενημέρωσης. Ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, ο «μύθος» του Άρη, του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας υποκλίθηκε στο νέο… έπος του Γιάννη Αντετοκούνμπο χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Γκάλης που μετά την απόσυρσή του από την αγωνιστική δράση έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότηρας, αποθέωσε τον «Greek Freak». «Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου» ανέφερε αρχικά στο post του. «Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», συμπλήρωνε στην ανάρτησή του ο Νίκος Γκάλης.

Δείτε την ανάρτηση:

787629_f6e4ad5a1d-9c1f0b4a5f94bd2e

Το συγκινητικό μήνυμα του Γκασόλ

O σπουδαίος παίκτης Κόμπι Μπράιαντ, είχε διαβλέψει από νωρίς το μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όταν ο τελευταίος είχε αναδειχθεί MVP, ο θρύλος των Λέικερς, που πριν ενάμιση χρόνο έφυγε από τη ζωή, είχε προβλέψει, μέσω Twitter, πως επόμενος «σταθμός» είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτή την «προφητεία» δεν την ξέχασε ο Πάου Γκασόλ, άλλοτε συμπαίκτης και επιστήθιος φίλος του εκλιπόντα. Και υπενθύμισε σε όλους την πρόβλεψη του Κόμπι αναφέροντας «Τα κατάφερε, αδερφέ!».

Δείτε την ανάρτηση:

787629_ebe3a046f4-beb4d41eb67accbd

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση