HomeΚΡΗΤΗ«Καθαρό Μαλεβίζι χωρίς εξαρτήσεις»

«Καθαρό Μαλεβίζι χωρίς εξαρτήσεις»

Tην Τετάρτη στο Γάζι η εκδήλωση του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια γιορτή  με μηνύματα ζωής, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουλίου από το Σύλλογο Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία μπροστά από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου θα συμμετέχουν έντεκα τοπικά μουσικά συγκροτήματα, 18 πολιτιστικοί σύλλογοι και τρεις σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων.

Πρόκειται για την εκδήλωση “Καθαρό Μαλεβίζι χωρίς εξαρτήσεις” που διοργανώνεται από το Σύλλογο Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με τη συνεργασία του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και την υποστήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου.

Πριν την εκδήλωση συγκεκριμένα από τις 19 ως τις 21 Ιουλίου η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ θα περιοδεύει σε όλο το Μαλεβίζι ενημερώνοντας τους πολίτες.

Τη βραδιά της εκδήλωσης που θα ξεκινήσει στις 7 θα παρουσιαστεί δράση από τη Συμβουλευτική Ομάδα Εφήβων με θέμα: “Όταν ο ιστός γίνεται πλέγμα”.

Στις 9 θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από 11 τοπικά συγκροτήματα ενώ θα προσφερθεί σε όλους βραστό με γαμοπίλαφο από το Δήμο Μαλεβιζίου και εδέσματα από 21 Πολιτιστικούς και συλλόγους γονέων του Μαλεβιζίου.

Oι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς ενώ οι σύλλογοι στηρίζουν ηθικά και εμπράκτως την εκδήλωση και το προγράμματα της στεγνής απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ.

‘Οπως όλες οι εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ η εκδήλωση δεν περιλαμβάνει αλκοόλ δείχνοντας και έμπρακτα ότι οι Κρητικοί μπορούν να γλεντήσουν και χωρίς αυτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ προσεγγίζοντας για άλλη μια φορά την κοινωνία καλεί τους πολίτες  να συμμετέχουν, να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν. Παράλληλα ευχαριστεί το Δήμο Μαλεβιζίου, τους Συλλόγους και τα Μουσικά σχήματα που με την πρώτη επαφή δήλωσαν αλληλέγγυοι στην προσπάθεια.

Τα μουσικά συγκροτήματα που συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι:

*Γιάννης Βουμβουλάκης λύρα, Μύρος Χαιρέτης λαούτο, Μιχάλης Δραμουντάνης λαούτο

*Δημήτρης Βερεράκης λύρα, Έκτορας Αγγελιδάκης λαούτο

*Γιώργος Γιανναδάκης λύρα, Έκτορας Κυριάκου λαούτο

*Κώστας Δαφέρμος λύρα, Μιχάλης Τιτάκης λαούτο, Μιχάλης Τσικλάκης κιθάρα

*Γιώργος  Δρακογιαννάκης λύρα με λαούτα από τους συνεργάτες του

*Μιχάλης Καλλέργης λύρα, Μανούσος Καλλέρης λαούτο, Μανούσος Καλλέργης λαούτο

*Κώστας Μακρυδάκης λύρα, Απόστολος Φραγκιαδάκης λαούτο, Στέλιος Τιτάκης λαούτο

*Γιώργος Σκουτέλης λύρα με λαούτα από τους συνεργάτες το

*Νίκος Σκουτέλης λύρα, Μανώλης Σημαιάκης λαούτο

*Γρηγόρης Στρατήγης λαούτο, Μανώλης Γιαμαλάκης λύρα, Λευτέρης Χριστοδουλάκης λαούτο

*Απόστολος Φραγκιαδάκης λαούτο

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι που στηρίζουν την εκδήλωση είναι:

Αηδονοχωρίου, Αγίας Μαρίνας Τσαλικακίου, Αστυρακίου, Γαζίου, Γωνιών, Δαμάστας, Εργατικών Κατοικιών Πολύδροσου, Καλεσσών, Καμαριώτη, Κεραμουτσίου, Κορφών, Κρουσώνα, Μαράθου, Μονής Ροδιάς, Σάρχου, Τυλίσου, Φόδελε

Οι Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων που στηρίζουν την εκδήλωση είναι:

Γυμνασίου Γαζίου, Γυμνασίου Τυλίσου, Λυκείου Γαζίου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόνο με καθήμενους και θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για περιορισμό της covid – 19.

kethea

Διαφήμιση
Διαφήμιση