HomeHL-LifestyleΟ πρίγκιπας Χάρι βγάζει τα άπλυτα της βασιλικής οικογένειας στη φόρα

Ο πρίγκιπας Χάρι βγάζει τα άπλυτα της βασιλικής οικογένειας στη φόρα

Το βιβλίο και οι εκρηκτικές αποκαλύψεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φαίνεται πως η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ ήταν μόνο η αρχή. Εκεί ο πρίγκιπας Χάρι διατύπωσε κατηγορίες κατά της βασιλικής οικογένειας περί ρατσισμού. Ακολούθησε η σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία που δημιούργησε πάλι με την Όπρα στην οποία πάλι έβαλε κατά της οικογένειάς του, λέγοντας ότι η γιαγιά του βασίλισσα Ελισάβετ και ο αείμνηστος παππούς του πρίγκιπας Φίλιππος ανέθρεψαν τον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο κληροδοτώντας το τραύμα του παρελθόντος και εκείνος το κληροδότησε στον ίδιο.

Τώρα όμως έπεται συνέχεια. Το Page Six έχει πληροφορίες ότι ο Δούκας του Σάσεξ εδώ και έναν χρόνο γράφει τα απομνημονεύματά του σχετικά με τη ζωή στη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, έχει πουλήσει ήδη το βιβλίο στον εκδοτικό Penguin Random House. Αν ισχύει αυτό, τότε ετοιμαστείτε για το πιο εκρηκτικό βιβλίο της χρονιάς.

Πηγές λένε στο PageSix ότι ο Χάρι συνεργάζεται με τον ισχυρό ghostwriter J. R. Moehringer, ο οποίος είναι βραβευμένος με Πούλιτζερ και έχει γράψει απομνημονεύματα για τον θρύλο του τένις Αντρέ Αγκάσι και τον συνιδρυτή της Nike Φιλ Νάιτ, όπως και τη δική του αυτοβιογραφία που θα γίνει ταινία από τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αμερικανικού ιστότοπου, το χειρόγραφο αναμενόταν να παραδοθεί στον εκδοτικό τον Αύγουστο, αλλά καθώς οι ζωές του Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν περιλαμβάνουν έντονο δράμα, η προθεσμία για την παράδοση του χειρόγραφου τέθηκε για τον Οκτώβριο.

Το πρώτο προσχέδιο φέρεται να έχει ολοκληρωθεί. Σε ένα πρόχειρο σημείωμα του εκδότη που κατάφερε να δει το Page Six, αναφερόταν: «Στα οικεία και εγκάρδια απομνημονεύματά από μια από τις πιο συναρπαστικές και σημαντικές παγκόσμιες προσωπικότητες της εποχής μας, ο πρίγκιπας Χάρι θα μοιραστεί, για πρώτη φορά, τις εμπειρίες, τις περιπέτειες, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής που τον διαμόρφωσαν».

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει ανέκδοτες ιστορίες για τη ζωή του Χάρι αφού αυτός και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τη βασιλική ζωή ενώ υπόσχεται μία ειλικρινή και σαγηνευτική αποτύπωση της προσωπικότητάς του.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση