HomeHL-9Καφέ-μπαρ λειτουργούσε κανονικά παρά το… λουκέτο

Καφέ-μπαρ λειτουργούσε κανονικά παρά το… λουκέτο

Εντατικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα καφέ-μπαρ στη Χερσόνησο, που πριν από λίγες ημέρες του είχε επιβληθεί πρόστιμο και αναστολή, εντοπίστηκε σε έλεγχο που έγινε χθες από τις αρχές να λειτουργεί κανονικά και με όρθιους πελάτες. Στην επιχείρηση μπήκε νέο 7ήμερο λουκέτο αλλά και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

«Έσπασε» την καραντίνα και θα το πληρώσει ακριβά

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα πρέπει να βάλει ένας αλλοδαπός που ζούσε στο Ρέθυμνο καθώς παραβίασε την καραντίνα και συνελήφθη από τις αρχές κατά την διάρκεια των ελεγχών για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού. Την ίδια ώρα του επεβλήθη πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πρόστιμα και αναστολή λειτουργίας καφε-μπαρ λόγω…όρθιων πελατών

Οι όρθιοι πελάτες τους στοίχισαν ακριβά! Ο λόγος για 2 ιδιοκτήτες καφέ μπαρ στο Ηράκλειο, οι οπoίοι καλούνται να πληρώσουν 5.000 ευρώ πρόστιμο ο καθένας ενώ στις επιχειρήσεις τους μπήκε 7ημερο λουκέτο!

Πρόστιμα για μάσκες

Ελάχιστα πρόστιμα που αφορούσαν σε μάσκες, βεβαίωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο των ελέγχων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, δύο ήταν παραβάσεις και πιο συγκεκριμένα ένας υπάλληλος επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένας υπεύθυνος καταστήματος στο Ρέθυμνο διαπιστώθηκε ότι δε φορούσαν μάσκα.

Οι δύο παραβάτες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο 3οο ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση