HomeHL-TOPLive η ομιλία του Τσίπρα στο Ηράκλειο

Live η ομιλία του Τσίπρα στο Ηράκλειο

Οικονομία και πανδημία σε πρώτο πλάνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την ομιλία του στο Ενετικό Λιμάνι, στην προβλήτα Μικρού Κούλε ολοκληρώνει την περιοδεία του στην Κρήτη ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Η κάθοδος Τσίπρα στην Κρήτη, πραγματοποιείται λίγες μέρες μετά την Προγραμματικής Συνδιάσκεψης του κόμματος, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο κ. Τσίπρας έθεσε τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ σε εκλογική ετοιμότητα, γι’ αυτό και ξεκίνησε περιοδείες ανά την Επικράτεια.

Όπως φάνηκε από την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Κρήτη η οικονομία και η πανδημία μπαίνουν σε πρώτο πλάνο στην ατζέντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε έμφαση σ’ αυτούς τους δύο κρίσιμους τομείς τονίζοντας μεταξύ άλλων πως για να γίνει υπέρβαση των επιπτώσεων της πανδημικής κρίσης στην ελληνική οικονομία και να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή δεν θα πρέπει να γίνεται ανάλυση της κατάστασης με ελαφρότητα και υπεραισιοδοξία. Υπαινισσόμενος ότι η κυβέρνηση παρουσιάζει μία εικόνα για την πορεία της οικονομίας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Μάλιστα σχολίασε πως δεν πρέπει να υπάρξει άρση των μέτρων στήριξης των 2022 επαναφέροντας την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για ρύθμιση του χρέους με διαγραφή ενός μεγάλου μέρος της ονομαστικής αξίας και ρύθμιση του υπόλοιπου.

O κ. Τσίπρας απηύθυνε επίσης, έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση