HomeHL-GreeceΚεραμέως: Εμβολιαστικά κέντρα στα ΑΕΙ για τους φοιτητές

Κεραμέως: Εμβολιαστικά κέντρα στα ΑΕΙ για τους φοιτητές

Απόλυτη προτεραιότητα μας είναι η δια ζώσης εκπαίδευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απόλυτη προτεραιότητα μας είναι η δια ζώσης εκπαίδευση τόνισε σήμερα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 πρόσθεσε ότι μέσα στον Αύγουστο θα συζητηθεί το θέμα του περαιτέρω εμβολιασμού των εκπαιδευτικών που σήμερα φτάνει στο 75 %, ενώ στη συνέχεια και σε συνεργασία με τους επιστήμονες θα συζητηθεί το ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτικός.

Η κ. Κεραμέως είπε επίσης ότι συζητείται τι θα γίνει και με τους φοιτητές και αποκάλυψε ότι ένα από τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί είναι να λειτουργήσουν εμβολιαστικά κέντρα σε όλα τα κάμπους των ΑΕΙ για να εμβολιάζονται επιτόπου οι φοιτητές.

Σημείωσε ότι στη συνάντηση που θα έχει με του πρυτάνεις θα εξεταστούν οι τρόποι για τη δια ζώσης εκπαίδευση φοιτητών. Δεν είναι επιλογή μας οι ανεμβολιαστοί φοιτητές να κάνουν χρήση της τηλεκπαίδευσης, αλλά να προσέρχονται στην διδασκαλία με rapid test ή μοριακά και όχι self test, είπε η υπουργός Παιδείας.

Τέλος, η κ. Κεραμέως χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των μαθητών 15 έως 17 ετών και σημείωσε ότι συζητείται να αρχίσει ο εμβολιασμός και για τους μαθητές από 12 ετών.

 iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση