HomeHL-SportsΟΦΗ – Αντερλεχτ 1-1 -Video-

ΟΦΗ – Αντερλεχτ 1-1 -Video-

Οι Κρητικοί έδειξαν καλά στοιχεία, απέναντι σε μία ομάδα που σε 10 ημέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με 1-1 έληξε το σημερινό  φιλικό του ΟΦΗ με την Αντερλεχτ, δεύτερο της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους καθώς είχε προηγηθεί εκείνο με τη Φίτεσε.

Οι Κρητικοί έμειναν στο 1-1, απέναντι σε ένα σύνολο που σε 10 ημέρες ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Βάτερμαν στο τέρμα, τους Ουές, Πασαλίδη, Βούρο, Λυμπεράκη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μπαλογιάννη, Ντε Γκούζμαν στον άξονα, τον Φαν Ντάινεν στο αριστερό «φτερό», τον Σαρδινέρο στο δεξί και τον Νέιρα πίσω από τον Καστάνιος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος ήταν «βαρύς» ελέω της βροχής που έπεφτε. Πάντως για τον ΟΦΗ λειτούργησε το πρέσινγκ που ήθελε να εφαρμόσει, ενώ παρουσιάστηκε 1-2 φορές απειλητικός με τους Ντε Γκουζμάν, Καστάνιος.

Στο δεύτερο μισό οι Κρητικοί παρατάχθηκαν με τον Σωτηρίου στα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Πασαλίδη, Γιαννούλη, Λυμπεράκη στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τους Μπαλογιάννη, Ουές, Κοροβέση στον άξονα, τους Γρίβα, Στάρτζεον στα άκρα και τον Νοικοκυράκη φορ.

Το τέμπο έπεσε σχετικά και οι Βέλγοι άνοιξαν το σκορ στο 63’ με τον Ντάουντα, που βγήκε στην πλάτη της άμυνα τους ΟΦΗ.

Ο οποίος όμως έφτασε στην ισοφάριση στο 81’ με τον Κοροβέση, που πλάσαρε εύστοχα μετά από συνεργασία των Μαρινάκη, Γρίβα.

Η αρχική ενδεκάδα: Βάτερμαν, Βάις, Βούρος, Πασαλίδης, Λυμπεράκης, Ντε Γκουζμάν, Νέιρα, Μπαλογιάννης, Σαρδινέρο, Καστάνιος, Φαν Ντούινεν.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαν οι: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Βάις, Κοροβέσης, Μπαλογιάννης, Στάρτζεον, Νοικοκυράκης, Γρίβας

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση