HomeΕΛΛΑΔΑΗλιούπολη: Ο αστυνομικός κακοποιούσε και την πρώην συζυγό του

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός κακοποιούσε και την πρώην συζυγό του

Όταν τον εγκατέλειψε την δήλωσε εξαφανισμένη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια καθημερινή φρίκη και αηδία ζούσε η πρώην σύζυγός του 39χρονου ειδικού φρουρού με όσα μάθαινε και έβλεπε από τον τότε σύντροφό της.

Όπως η ίδια ανέφερε στους ανακριτές ο εφιάλτης της κράτησε 9 χρόνια ενώ προσπάθησε να αποδράσει και εκείνη από τα βίαια χέρια του 39χρονου αστυνομικού.

Η 32χρονη πρώην σύζυγος του αστυνομικού αποκάλυψε πως προσπαθεί να διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής της κόρης, που μεγαλώνει πλέον με τους γονείς του «Ντίμη», του άνδρα ο οποίος συνελήφθη καθώς εξέδιδε τη σύντροφό του και τη χτυπούσε, απειλώντας την ακόμη και με όπλο, μέσα στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Όταν γνωρίστηκαν δεν περίμενε κανείς πως είχε ερωτευτεί ένα «τέρας», που έμελλε να γίνει ο πατέρας του παιδιού της. Ένας άνδρας που όταν άρχισε να τον γνωρίζει είδε -αργά και σταδιακά- το πραγματικό του πρόσωπο. Απειλές και ξυλοδαρμοί, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει αλλά και βίντεο που την έκαναν να τρομοκρατηθεί και να αποφασίσει να αλλάξει διαδρομή.

Διαπίστωσε πως πλέον έπρεπε να δράσει, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία και έφυγε από το σπίτι για να σωθεί το 2019. Εκείνος δήλωσε την εξαφάνισή της στο τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης ενώ την έψαξε παντού κερδίζοντας μάλιστα και την επιμέλεια της ανήλικης κόρη τους.

Ο έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

Όλα ξεκίνησαν το 2010 όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε. Ένα χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο η μικρή τους κόρη και παντρεύτηκαν.

Το 2019, επειδή δεν άντεχε άλλο την καθημερινή «φρίκη», αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.  Όπως αποκαλύπτει το protothema.gr εκείνος δήλωσε την εξαφάνισή της στο τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης αναρτώντας μάλιστα και… φωτογραφίες για όποιον είχε πληροφορίες. «Εξαφανίστηκε από την Ηλιούπολη 4/4/2019 και βρίσκεται σε κίνδυνο. Όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης. Κάντε κοινοποίηση παντου!», ήταν η ανάρτηση του αστυνομικού στο facebook.

«Ήταν παντρεμένοι τρία χρόνια περίπου. Αίτηση διαζυγίου καταθέσαμε πριν από ένα χρόνο. Η κοπέλα είχε τραπεί σε φυγή. Μόλις υπέπεσε στην αντίληψή της τι έκανε ο αστυνομικός έφυγε. Δραπέτευσε. Προσπάθησε να σωθεί. Την απειλούσε και βιαιοπραγούσε. Ήταν πολύ επιθετικός. Είχαν πέσει στην αντίληψή της αρκετά πράγματα. Για αυτό τον λόγο ήθελε να τελειώσει τη σχέση τους. Έμεινε έγκυος και ζούσανε μαζί στο διαμέρισμα της Ηλιούπολη», μας είπε η  δικηγόρος Ελισάβετ Τσέρτου.

«Γνωρίστηκαν μέσω τρίτων τυχαία. Δεν την εξέδιδε. Δεν έχει σχέση με πορνεία. Όταν υπέπεσαν αυτά στην αντίληψή της άρχισε να αντιδρά και είπε πως «θέλω το παιδί μου και να σηκωθώ να φύγω», άρχισαν οι επιθετικές συμπεριφορές. Την είχε χτυπήσει και την είχε απειλήσει. Δεν γνωρίζω αν είχε χτυπήσει και το παιδί», συνέχισε η δικηγόρος που εκπροσωπεί την πρώην σύζυγο του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα αναμένεται να καταθέσει συμπληρωματικά για τα όσα συνέβησαν το διάστημα που συζούσε με τον αστυνομικό, ο οποίος αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, για τα όσα έκανε μέσα στο σπίτι «κολαστήριο» της Ηλιούπολης.

Όσον αφορά το μικρό παιδί η δικηγόρος ανέφερε ότι: «Θα κάνουμε αίτημα στον Εισαγγελέα ανηλίκων για να γίνει εξέταση του παιδιού από παιδοψυχολόγο». Η άτυχη γυναίκα διεκδικεί πλέον την επιμέλεια του μικρού παιδιού από τους γονείς του πρώην αστυνομικού που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας. Την Τρίτη στις 12 σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα ασφαλιστών μέτρων που έχει καταθέσει η κ. Τσέρτου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για να μεταρρυθμιστεί η αρχική απόφαση για την  επιμέλεια του παιδιού που είχε κερδίσει ο πατέρας του παιδιού πριν από περίπου ένα χρόνο.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση