HomeHL-WorldΗΠΑ: Αυτός ο 18χρονος θα γίνει ο νεότερος αστροναύτης στην Ιστορία

ΗΠΑ: Αυτός ο 18χρονος θα γίνει ο νεότερος αστροναύτης στην Ιστορία

Θα ταξιδέψει μαζί με τον Τζεφ Μπέζος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ενηλικιωθεί και θα περάσει στην Ιστορία! Ένας 18χρονος από τις ΗΠΑ ετοιμάζεται για τη σπουδαιότερη εμπειρία της ζωής του, αφού σε λίγες ημέρες -και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου- θα γίνει ο νεότερος αστροναύτης που θα ταξιδέψει στο Διάστημα!

Ο 18χρονος επελέγη από τον δισεκατομμυριούχο Τζεφ Μπέζος για να πετάξει μαζί του, στην παρθενική πτήση του διαστημοπλοίου της Blue Origin, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αεροδιαστημική εταιρεία.

Πρόκειται για τον Όλιβερ Ντέμεν, ο οποίος πρόσφατα αποφοίτησε από το Λύκειο και είναι κάτοχος άδειας χειριστή ιδιωτικών αεροσκαφών.

Μάλιστα, παρότι ο 18χρονος Όλιβερ θα είναι ο πρώτος επιβάτης της Blue Origin που καταβάλλει ναύλο, δεν είναι και ο… νικητής της δημοπρασίας, ο οποίος είχε καταβάλει 28.000.000 δολάρια για να εξασφαλίσει μία θέση στο διαστημόπλοιο και να συνοδεύσει τον Τζεφ Μπέζος στην πρώτη τουριστική διαστημική πτήση. Και αυτό, διότι ο εν λόγω επιβάτης ζήτησε να μη γίνει γνωστό το όνομά του και θα πετάξει σε μελλοντική πτήση, όπως ανακοίνωσε η αεροδιαστημική εταιρεία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση