HomeΚΡΗΤΗΠλειοδότης η Hines για το Capsis στην Κρήτη

Πλειοδότης η Hines για το Capsis στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ειδικής διαχείρισης για το ξενοδοχείο συμφερόντων της Ντίας Καψή. Στα 125 εκατ.ευρώ το τίμημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλειοδότης στο διαγωνισμό για το ξενοδοχείο Capsis στην Αγία Πελαγία στην Κρήτη ανακηρύχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η Hines προσφέροντας τίμημα 125 εκατ.ευρώ για το 5άστερο resort.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο διαγωνισμό συμμετείχαν επίσης η Prodea Investments προσφέροντας τίμημα 86,8 εκατ. ευρώ και η Τράπεζα Πειραιώς με προσφορά 49,6 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο είχε τεθεί σε ειδική διαχείριση το 2020 για τραπεζικές οφειλές προς την Eurobank και στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ύψους 150 εκατ.ευρώ περίπου.

Σημειώνεται ότι για τον εν λόγω πλειστηριασμό είχε εκδηλωθεί ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον καθώς το ακίνητο αφορά σε έκταση 168 στρεμμάτων, συνολικούς δομημένους χώρους άνω των 40.000 τετραγωνικών μέτρων, 1.115 κλίνες και διαθέτει χαρακτηριστικά ποιοτικού τουριστικού συγκροτήματος.

Σημειώνεται ότι ως ειδική διαχειρίστρια ενήργησε η δικηγόρος Ευδοκία Α. Παπανδρέου ενώ σύμβουλος της ειδικής διαχείρισης είναι η Grant Thornton.

euro2day.gr