HomeΕΛΛΑΔΑAttica Group: Στηρίζει το πρόγραμμα εμβολιασμού στους νέους 18-25 ετών

Attica Group: Στηρίζει το πρόγραμμα εμβολιασμού στους νέους 18-25 ετών

Προσφέρει έκπτωση 50% στους εμβολιασμένους 18-25 ετών, κατόχους της ψηφιακής κάρτας ʺFREEDOM PASSʺ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Attica Group στηρίζοντας έμπρακτα την εθνική προσπάθεια ενίσχυσης του προγράμματος εμβολιασμού κατά της πανδημίας του κορωναϊού, προσφέρει έκπτωση 50% στους εμβολιασμένους 18-25 ετών, κατόχους της ψηφιακής κάρτας ʺFREEDOM PASSʺ.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Attica Group «Πλέουμε Μαζί» οι εταιρείες BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS προσφέρουν έκπτωση 50% σε νέους 18-25 ετών, που θα είναι κάτοχοι του Freedom Pass, για ταξίδια έως 31/10/2021 σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β. Αιγαίου, Σαρωνικό, Σποράδες και Κρήτη.

Η έκπτωση παρέχεται σε όλα τα δρομολόγια προς και από τα νησιά που προσεγγίζουν οι δύο εταιρείες, αφορά στο ατομικό εισιτήριο του δικαιούχου, ισχύει για όλες τις θέσεις εκτός καμπινών Lux και για απεριόριστο αριθμό ταξιδίων έως τις 31/10/2021.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παροχή της ανωτέρω έκπτωσης είναι η επίδειξη από τους δικαιούχους της ψηφιακής κάρτας ʺFREEDOM PASSʺ, τόσο κατά την έκδοση των εισιτηρίων από τα συνεργαζόμενα πρακτορεία  όσο και κατά την επιβίβαση στο πλοίο, καθώς και της αστυνομικής ταυτότητας του δικαιούχου.

Η παροχή δεν είναι αθροιστική και δεν συνδυάζεται με άλλες εμπορικές εκπτώσεις ή προσφορές.

Οι κρατήσεις θα είναι δυνατό να πραγματοποιούνται μέσω των ηλεκτρονικών σελίδων www.bluestarferries.com και www.hsw.gr, σε όλα τα σημεία πώλησης των δύο εταιρειών ή μέσω του δικτύου όλων των συνεργαζόμενων γραφείων ταξιδίου.

Η παροχή της έκπτωσης θα τεθεί σε ισχύ ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της εφαρμογής του Freedom Pass από την Πολιτεία.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 32 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση