HomeΕΛΛΑΔΑΝέες απειλές Πολάκη: Την άλλη φορά θα τα κάνουμε αλλιώς και στη Δικαιοσύνη

Νέες απειλές Πολάκη: Την άλλη φορά θα τα κάνουμε αλλιώς και στη Δικαιοσύνη

Οι στίχοι από ρεμπέτικο για υπεράσπιση Παππά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με νέες απειλές πως την επόμενη φορά που θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, «θα τα κάνει αλλιώς» και στον τομέα της Δικαιοσύνης, εμφανίστηκε στη κοινοβουλευτική μάχη για την παραπομπή του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, ο Παύλος Πολάκης.

Συνεχίζοντας στο γνωστό – και μη εξαιρετέο πια – τόνο, ο κ. Πολάκης έκανε λόγο για μαθήματα που πήρε το κόμμα του και στον τομέα της δικαιοσύνης για την οποία προανήγγειλε «τομές»: «Μάθαμε πολλά! Διαλύθηκαν και οι αυταπάτες για το πως μπορούν να λειτουργήσουν οι θεσμοί της δημοκρατίας. Μάθαμε, ότι δεν αρκεί να πηγαίνεις τόνους αποδεικτικού υλικού που να λένε αυτοί πήρε τόσα από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Χρειάζονται βαθιές, τολμηρές τομές την άλλη φορά για να επιστρέψει η κανονικότητα της δικαιοσύνη και όχι η δικαιοσύνη της διαπλοκής! Μάθαμε πολλά και την άλλη φορά θα τα κάνουμε αλλιώς!».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του με μια ελαφρά παραλλαγή ενός στίχου από ρεμπέτικο τραγούδι, για να ταιριάξει με τη συζήτηση στην Ολομέλεια του πορίσματος της Προανακριτικής, λέγοντας «μας πήγατε για πλημμέλημα επί διαταράξει αλλά τα μητρώα μας τα βρήκατε εντάξει».

Μεταξύ άλλων, έκανε εκτενείς αναφορές και στην προηγούμενη προανακριτική επιτροπή για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και την υπόθεση Novartis, ενώ για την εξέλιξη της υπόθεσης του Νίκου Παππά σημείωσε πως αυτός είναι «ο απόλυτος εξευτελισμός σας καθώς δεν αποδείχθηκε τίποτα».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση