HomeΕΛΛΑΔΑΔικαιωμένος δηλώνει ο Παππάς: «Δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις»

Δικαιωμένος δηλώνει ο Παππάς: «Δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις»

Τι δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δικαιωμένος και χαρούμενος για το γεγονός πως δεν εγκαλείται από την προανακριτική επιτροπή για το κακουργηματικό αδίκημα της δωροληψίας εμφανίστηκε κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Νίκος Παππάς.

Ορμώμενος από τα παραπάνω ο κ. Παππάς- χωρίς ωστόσο να πει κουβέντα για τα ανοιχτά σημεία της υπόθεσης όπως τα SMS του κ. Καλογρίτσα- έκανε λόγο για στιγμή δικαίωσης επειδή «το πόρισμα σάς αναγνωρίζει ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις!». Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που οι ίδιοι κατήγοροι στη προανάκριση παραδέχονται ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις. «Το κατηγορητήριο το γκρεμίσατε εσείς οι ίδιοι», είπε.

«Έχω κάνει το καθήκον μου στη παράταξη που υπηρετώ και τον λαό! Είμαι περήφανος που ρυθμίσαμε το τηλεοπτικό τοπίο, ότι καταβλήθηκαν χρήματα στο δημόσιο! Αν έχει παραβεί κάποιος το καθήκον του είναι όποιος είχε θητεία και δεν ρύθμισε το πλαίσιο», είπε και πρόσθεσε: «Γνωρίζατε από την αρχή ότι κανένα από τα δύο μέρη της συμφωνίας (Καλογρίτσας-CCC) δεν θεωρεί τα χρήματα δώρο! Αστική διαφορά η υπόθεση! Το ξέρατε και συνειδητά αποκρύψατε δικαστικές αποφάσεις!».

Ο κ. Παππάς σημείωσε επίσης πως το πόρισμα της επιτροπής επιχειρεί να θεμελιώσει δύο αδικήματα στα ίδια πραγματικά περιστατικά. «Στις ίδιες δήθεν ενέργειες και παραλήψεις μου! Τα περιστατικά αποδείχθηκαν αναληθή και αναντίστοιχα με τη πραγματικότητα! Τα ίδια περιστατικά κρίνονται ανεπαρκή για παραπομπή για κακούργημα λαλά επαρκή για παράβαση καθήκοντος», είπε και πρόσθεσε: « είναι μια κραυγαλέα λογική και νομική αντίφαση».

«Γνωρίζατε ότι είχε πιθανότητες να οδηγηθείτε σε φιάσκο! Γι’ αυτό συμπεριλάβατε τη παράβαση καθήκοντος που ήταν ο πολιτικός σας αερόσακος στη σύγκρουση με την αλήθεια! Προσπαθείτε να μου αποδώσετε πολιτικές ευθύνες! Εκοιλοπόνα το βουνό και γέννησε ένα ποντικό!», είπε δανειζόμενος και τη σχετική φράση που παλιότερα είχε χρησιμοποιήσει ο Παύλος Πολάκης σε τοποθέτησή του.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση