HomeΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Μετά τα κορωνοπάρτι ήρθαν οι «κορωνοκρουαζιέρες»

Θεσσαλονίκη: Μετά τα κορωνοπάρτι ήρθαν οι «κορωνοκρουαζιέρες»

Πίστα με DJ σε πλοίο για τη Σκιάθο, χόρευαν ξέφρενα νεαροί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τα κορωνοπάρτι σε πλατείες και βίλες σειρά φαίνεται πως έχουν οι «κορωνοκρουαζιέρες» και συγκεκριμένα νεαρών από τη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thesstoday, ομάδα που διοργάνωνε ξέφρενα πάρτι σε απομονωμένες παραλίες της Επανομής και σε πολυτελείς βίλες της ανατολικής Θεσσαλονίκης πλέον έχει περάσει στο επόμενο στάδιο, καθώς το «μενού» συμπεριλαμβάνει ακόμη και πακέτα ακτοπλοϊκών εκδρομών.

Επικαλούμενο αποκλειστικές πληροφορίες το thesstoaday παρουσιάζει τον τρόπο που διοργανώνονται τα συγκεκριμένα ταξίδια σε νησιά των Σποράδων ή και των Κυκλάδων μέσω ταξιδιωτικών γραφείων στα οποία απευθύνεται ο υπεύθυνος της ομάδας με δέλεαρ τη συμμετοχή εκατοντάδων ατόμων.

«Η διεύθυνση του ταξιδιωτικού πρακτορείου δίνει το “ΟΚ” και η συμφωνία κλειδώνει με πλαφόν στην τιμή του πακέτου ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων και με ναυλωμένο πλοίο μεταξύ συμφωνίας ιδιωτών. Ταυτόχρονα, το “αγκάθι” των rapid – PCR test ή των πιστοποιητικών εμβολιασμών δεν εμποδίζει τα σχέδια των επίδοξων party animals, καθώς σε σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το ThessToday.gr, στο πλοίο που κατευθύνθηκε από τη Θεσσαλονίκη στη Σκιάθο την προηγούμενη εβδομάδα δεν τηρήθηκε το παραμικρό μέτρο, το κατάστρωμα μετατράπηκε σε πίστα για χορό με DJ και τοποθετημένο ηχοσύστημα πλήρως οργανωμένο από την διοργανώτρια ομάδα», συνεχίζει το ρεπορτάζ και παραθέτει το προαναφερόμενο βίντεο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «οι εκατοντάδες νέοι αποβιβάστηκαν στο λιμάνι, κάτω από τη μύτη των υγειονομικών αρχών. Το πάρτι από το πλοίο μεταφέρθηκε σε beach bar και από εκεί ξανά πίσω στο πλοίο, τις βραδινές ώρες. Κι όλα αυτά, ενώ έως εκείνη την ώρα δεν τηρήθηκε ούτε το πιο απλό μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού, η μάσκα».

Τέλος, το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι «η ομάδα που διοργανώνει εκδρομές σε… στεριά και θάλασσα όπως όλα δείχνουν “κλείδωσε” τον δημοφιλή -για τους νέους- προορισμό των Κυκλάδων και τις αμέσως επόμενες ημέρες εκατοντάδες άτομα από τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποβιβαστούν στο λιμάνι της Ίου».

Ο Πρόεδρος Τουριστικής Προβολής Ίου, Πλούτωνας Κοριτσιάδης, μιλώντας στο ThessToday.gr τόνισε ότι όλα τα μεγάλα γκρουπ είναι ευπρόσδεκτα -αν και εφόσον τηρούν τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα-, ωστόσο σε περίπτωση που δεν φέρουν rapid – PCR test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, τότε θα ακολουθηθεί η γραμμή του εισαγγελέα.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση