HomeHL-TOPΑνείπωτος θρήνος για τον Κώστα – Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του

Ανείπωτος θρήνος για τον Κώστα – Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η κηδεία του

Στα Ανώγεια το... τελευταίο αντίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Ανωγείων αλλά και του Ηρακλείου εξαιτίας του θανάτου του 47χρονου Κώστα Κεφαλογιάννη που άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο 47χρονος Κώστας ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην Κρήτη, χαμογελαστός ενώ στη συνείδηση όλων είχε χαραχθεί ότι ήταν «μαχητής» καθώς όλα τα προβλήματα υγείας που είχε στο παρελθόν τα αντιμετώπιζε.

Ο ίδιος άνηκε σε πολιτική οικογένεια ενώ ήταν κι εκείνος ενεργός πολίτης καθώς υπήρξε για πολλά χρόνια τοπικό στέλεχος της Ν.Δ.

Στα Ανώγεια το… τελευταίο αντίο

Φίλοι, συγγενείς και οι στενοί φίλοι του αναμένεται σήμερα να του απευθύνουν το τελευταίο… αντίο καθώς η κηδεία του θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια.

khdeioshmo-kosta-kefalogiannh

Η σορός του θα βρίσκεται στο σπίτι της οικογένειάς του από τις 10 το πρωί ωστόσο η κηδεία του θα γίνει υπό τα αυστηρά μέτρα που έχει επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Η πολύμηνη περιπέτειά του

Σε ηλικία 47 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Κώστας  Κεφαλογιαννης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Δυστυχώς, η περιπέτεια του δεν είχε αίσιο τέλος καθώς κατέληξε παρότι υπήρχαν θετικά μηνύματα μετά το εξιτήριο του από τη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ετοιμαζόταν να μεταβεί στη Λάρισα προκειμένου να κάνει την αποθέραπεία του, ωστόσο δεν πρόλαβε καθώς χρειάστηκε να μπει εκ νέου στην Εντατική.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο επιδεινώθηκε, την περίοδο του Πάσχα. Η εικόνα της υγείας του «επέβαλε» την παραμονή του στη ΜΕΘ απ’ όπου κατάφερε να βγει πριν από λίγο διάστημα, προσωρινά νικητής, αφού δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τη δύσκολη αυτή μάχη, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης που είχε και ένα παιδί, ήταν συγγενής του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ήταν τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα αγαπητός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση