HomePost ItΕπί… τάπητος ο θρησκευτικός και περιηγητικός τουρισμός

Επί… τάπητος ο θρησκευτικός και περιηγητικός τουρισμός

Συνάντηση με τον διευθυντή του δημόσιου ΙΕΚ είχε σήμερα ο Αντώνης Ζερβός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Δημόσιου ΙΕΚ Αγίου Νικολάου κ. Γιάννη Τζάβλα και καθηγητές του Ινστιτούτου, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε ανταλλαγή εποικοδομητικών απόψεων,  ενώ εξετάστηκε η διεύρυνση δυνατότητας συνεργασίας των εκπαιδευομένων με τον Δήμο, σε ζητήματα που σχετίζονται με την καταγραφή και παρουσίαση προτάσεων αναφορικά με τον Θρησκευτικό και περιηγητικό τουρισμό.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, δήλωσε ότι τα θέματα που σχετίζονται με τον θρησκευτικό τουρισμό, έχουν ήδη επεξεργαστεί από τον Δήμο και υπάρχουν σχετικές καταχωρήσεις στο site, αλλά και στα έντυπα που έχει στην διάθεση του, ωστόσο εφόσον διαπιστωθεί από τον σύμβουλο τουρισμού, αλλά και την Marketing Greece, εταιρία με την οποία σκοπεύει να συνεργαστεί στο εξής ο Δήμος, η ανάγκη συμπλήρωσης των εντύπων, με φωτογραφίες ή προτεινόμενες διαδρομές, είμαστε ανοικτοί , όπως επεσήμανε, να δεχτούμε τις υποδείξεις τους και σε συνεργασία μαζί τους, να διαμορφώσουμε ένα ευέλικτο και χρήσιμο υλικό βάσης για όλες τις επαγγελματικές ομάδες, που με την σειρά τους καλούνται να προσεγγίσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Στην συνάντηση, παρευρέθηκαν επίσης οι κυρίες Μαρία Σπαθαράκη καθηγήτρια του ΔΙΕΚ Αγίου Νικολάου, Σουζάνα Τσατσάκη, εκπρόσωπος καταρτιζομένων θρησκευτικού τουρισμού και περιηγητικών προσκυνημάτων και ο κ. Ανδρέας Φαρσάρης Θεολόγος εκπαιδευτής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση