HomeHL-LifestyleΗ αφοπλιστική απάντηση της Δανάης Μπάρκα σε follower που την αποκάλεσε «χοντρή»

Η αφοπλιστική απάντηση της Δανάης Μπάρκα σε follower που την αποκάλεσε «χοντρή»

Δείτε την εικόνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Aυλαία έριξε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της την περασμένη Παρασκευή και ξεκίνησε ήδη τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια επέστρεψε όμως για λίγες ώρες στην Αθήνα και μιας και ήταν η πρώτη Δευτέρα χωρίς εκπομπή αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram. Σε μια από τις ερωτήσεις, ένας follower τη ρώτησε «πώς αισθάνεται που είναι χοντρή;», με την Δανάη Μπάρκα να του δίνει μια αφοπλιστική απάντηση.

Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ πήρε μια φωτογραφία της με μαγιό, έκανε ρετούς και έφτιαξε το σώμα της ώστε να δείχνει με λιγότερα κιλά. Στη συνέχεια η Δανάη Μπάρκα έγραψε «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Πριν από λίγο καιρό η Δανάη Μπάρκα με αφορμή την επίδειξη μόδας του οίκου Versace που για πρώτη φορά χρησιμοποίησε plus size μοντέλα, μίλησε για το θέμα των κιλών της και «απάντησε» σε αυτούς που της στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα με τοξικά σχόλια.

«Υπάρχουν στιγμές που κι εγώ πολλές φορές στα social media όταν ανεβάζω κάτι, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε “εγώ που είμαι αδύνατη γιατί δεν ποστάρω το σώμα μου και το ποστάρεις εσύ”; Αυτό είναι ένα θέμα πάρα πολύ λεπτό, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν από τον σωματικό ρατσισμό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχω συναντήσει και μου λένε ότι έχω να πάω στη θάλασσα 5 χρόνια, οπότε θεωρώ προσωπικά και απαντάω σε αυτούς τους ανθρώπους που με ρωτάνε γιατί ποστάρω, γιατί νιώθω ότι είναι χρέος αν έχω ένα βήμα να το χρησιμοποιώ προς όφελός μου και προς όφελος κάποιων ανθρώπων. Θεωρώ πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που είμαστε προβεβλημένοι να μην πέφτουμε στην παγίδα της αναπαραγωγής θεμάτων με μηδέν αξία και να κάνουμε όντως κάτι για τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

«Κανένας δεν αισθάνεται πάντα καλά. Κι εγώ ακόμα που φαίνομαι ακομπλεξάριστη, μπορεί να μην είμαι πάντα. Αλλά προσπαθώ γιατί νιώθω ότι αν είμαι εγώ μπορεί να είναι κι άλλος ένας άνθρωπος» τόνισε.

Δείτε την φωτογραφία – απάντηση που δημοσίευσε η Δανάη Μπάρκα:

danai

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση