HomeΚΡΗΤΗΕπαναδιάθεση οικογενειακών τάφων στον Άγιο Κωνσταντίνο

Επαναδιάθεση οικογενειακών τάφων στον Άγιο Κωνσταντίνο

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δικαίωμα οικογενειακού τάφου στο εν λόγω κοιμητήριο θα πρέπει να καταθέσουν το αίτημά τους στα γραφεία του Τμήματος Δημοτικών Κοιμητηρίων που βρίσκονται στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου και στον Άγιο Κωνσταντίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην επαναδιάθεση οικογενειακών τάφων, οι αρχικοί δικαιούχοι των οποίων έχουν εκλείψει, προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου στο κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου, προκειμένου να ικανοποιήσει αιτήματα δημοτών.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν δικαίωμα οικογενειακού τάφου στο εν λόγω κοιμητήριο θα πρέπει να καταθέσουν το αίτημά τους στα γραφεία του Τμήματος Δημοτικών Κοιμητηρίων που βρίσκονται στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου και στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Για όσους έχουν ενταφιάσει μέλη της οικογένειας τους σε οικογενειακούς τάφους που υπήρχε πλευρική συγγένεια παραχωρείται προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ενδιαφερομένων σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Όσοι είναι δικαιούχοι ή κατιόντες συγγενείς δικαιούχων, αλλά επιθυμούν να παραιτηθούν από το δικαίωμα του τέλους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοτικών Κοιμητηρίων στο τηλέφωνο 2813-409685 προκειμένου να ρυθμιστούν εναπομείναντες εκταφές και να διενεργηθεί η απομάκρυνση των οστών από τον οικογενειακό τάφο.

Όσοι έχουν ενταφιάσει μέλη της οικογένειας τους σε οικογενειακούς τάφους και δεν είναι δικαιούχοι ή κατιόντες συγγενείς δικαιούχων, αλλά δεν ενδιαφέρονται για την ανάκτηση του οικογενειακού τάφου, καλούνται να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοτικών Κοιμητηρίων στο τηλέφωνο 2813-409685 προκειμένου να ρυθμιστούν εναπομείναντες εκταφές και να διενεργηθεί η απομάκρυνση των οστών από τον οικογενειακό τάφο.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: για το Νέο Κοιμητήριο 2813-409685 και 2813-409682, και για τον Άγιο Κωνσταντίνο 2810-231079 και 2810-237811.

Διαφήμιση
Διαφήμιση