HomeΣΠΟΡΤουρκικά ΜΜΕ: Επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατά – Δεν έγιναν δεκτά τα τεστ κορωνοϊού

Τουρκικά ΜΜΕ: Επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατά – Δεν έγιναν δεκτά τα τεστ κορωνοϊού

Είχε φιλική αναμέτρηση τον Ολυμπιακό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αποστολή της Γαλατασαράι, η οποία θα αντιμετώπιζε σε φιλική αναμέτρηση τον Ολυμπιακό επί ελληνικού εδάφους, επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρει η «hurriyet», τα μοριακά τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού της τουρκικής ομάδας δεν έγιναν αποδεκτά από τις Ελληνικές Αρχές στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μετά από δύο ώρες παραμονής της στο αεροδρόμιο, αποφασίστηκε η επιστροφή στην Πόλη.

«Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ»

«Αφού προσγειωθήκαμε στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, εκπληρώσαμε όλες τις διαδικασίες που ζήτησαν οι Ελληνικές Αρχές (όπως δοκιμή PCR τις τελευταίες 72 ώρες ή ταχεία δοκιμή αντιγόνου τις τελευταίες 48 ώρες, πιστοποιητικά εμβολιασμού).

Αργότερα, ένας από τους Έλληνες αξιωματούχους, με μια δυσάρεστη και αλαζονική στάση, είπε ότι δεν αποδέχτηκαν τα τεστ PCR και ότι έπρεπε να υποβληθούν σε νέα οι παίκτες μας και όλα τα μέλη της αποστολής, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα πρωτόκολλο μεταξύ των δύο χωρών.

Αφού περίμενε στο αεροδρόμιο για περίπου δύο ώρες, η αποστολή μας ξεκίνησε τη διαδικασία επιστροφής στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το πρόβλημα δεν μπορούσε να επιλυθεί με κανέναν τρόπο».

Από την πλευρά τους, πάντως, οι ελληνικές Αρχές υποστήριξαν ότι το πρωτόκολλο εισόδου από Τουρκία προς Ελλάδας απαιτεί μοριακό τεστ τελευταίων 24 ωρών και γι` αυτό ζητήθηκε από την αποστολή της Γαλατά να υποβληθεί σε νέο, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από την «Τσιμ Μπομ».

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι ήταν προγραμματισμένο για αύριο (13/7, 21:15, MEGA – Novasports 1HD) και ήταν το τελευταίο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση