HomeΕΛΛΑΔΑΔΕΔΔΗΕ: Μπαράζ συνεντεύξεων για 100 προσλήψεις

ΔΕΔΔΗΕ: Μπαράζ συνεντεύξεων για 100 προσλήψεις

100 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – Η προκήρυξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην πρόσληψη 100 ατόμων προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ, στο πλαίσιο της εταιρικής του αναδιοργάνωσης, που προβλέπει την ενίσχυση του προσωπικού του με εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό συνολικά θέσεων προσωπικού με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου, πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου (ΔΕΕΔ) στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 26 πτυχιούχοι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στις ειδικότητες Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πολιτικών Μηχανικών, 26 Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 48 Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών- Υποσταθμών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.deddie.gr) λήγει στις 17 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1/2021, είναι η εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ που αφορά στις προσλήψεις προσωπικού με σύμβαση αορίστου χρόνου.

«Στόχος της Διοίκησης του ΔΕΔΔΗΕ είναι να ενισχύσει σημαντικά το ανθρώπινο κεφάλαιο προκειμένου να επιτευχθεί με ταχύτερους ρυθμούς ο εκσυγχρονισμός της Εταιρίας και η ψηφιακή του μετάβαση, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όλους τους Έλληνες πολίτες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Για την εγγραφή οι υποψήφιοι μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ επιλέγουν τη διαδρομή «Προσλήψεις Προσωπικού με Σύμβαση Αορίστου Χρόνου» – Προκήρυξη 1/2021 – «Υποβολή Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης» – «Εγγραφή μέσω ΓΓΠΣ» και εγγράφονται µέσω ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ με τους κωδικούς Taxisnet.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι επιλέγουν «Σύνδεση μέσω ΓΓΠΣ» ώστε να εισέλθουν στην εφαρμογή.

Πίνακες καλούμενων σε Συνέντευξη

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση